• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Toilet renovatie in Voorschoten

Toilet renovatie in Voorschoten

Bent u toe aan een compleet gerenoveerd toilet? Of heeft uw toilet een nieuwe uitstraling nodig? Barendse verzorgt graag uw toilet renovatie in Voorschoten. In alle onderdelen van de renovatie hebben we ervaring, van het toilet, fonteintje tot aan het tegelwerk.

Het nieuwe sanitair kunt u zelf uitzoeken in de showroom van één van onze leveranciers. Interesse in een toilet renovatie? We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Inhoudsopgave

De renovatie werkzaamheden die we uitvoeren

Bij Barendse verrichten we diverse werkzaamheden tijdens uw toilet renovatie. Uw toilet ziet er na de renovatie weer als nieuw uit. Tijdens de toilet renovatie besteden we aandacht aan uw toiletpot, fontein, tegelwerk, stucwerk, schilderwerk en plafond.  

De toiletpot

Dit is het belangrijkste aspect van uw toilet. Wanneer u een nieuwe toiletpot zoekt kunt u deze bekijken in de showroom van één van onze leveranciers. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan toiletpotten. Uw uitgezochte toiletpot wordt door Barendse op een snelle en professionele manier geplaatst.  

De fontein

Met de fontein wordt het wasbakje in uw toiletruimte bedoeld. Wanneer u een nieuwe fontein wilt kunt u deze uitkiezen bij één van onze leveranciers. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en materialen. Zodra u een nieuwe fontein heeft uitgekozen plaatst Barendse deze graag voor u.

Het tegelwerk

Wilt u een complete renovatie van uw toilet dan valt daar ook het tegelwerk onder. Ook deze tegels kunt u zelf uitkiezen en zijn te bezichtigen in de showroom van één van onze leveranciers. Vervolgens worden de tegels geplaatst door een vakman van Barendse.

Het plafond

Voor het renoveren van uw plafond in het toilet bestaan er twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om nieuw stucwerk over uw bestaande plafond te plaatsen. Of uw toiletruimte wordt van een nieuw plafond voorzien.

Het stucwerk

De medewerkers van Barendse zijn ook gespecialiseerd in stucwerk. Uw plafond wordt netjes glad gemaakt en ziet er weer als nieuw uit.

Het schilderwerk

Bij Barendse hebben we ook professionele schilders in dienst met jarenlange ervaring. Een nieuwe verflaag geeft uw toiletruimte een nette en frisse uitstraling. Ons schilderwerk is gegarandeerd waterdicht.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Barendse, uw specialist in toilet renovatie Voorschoten

U wilt uw toilet laten renoveren en bent op zoek naar een vakman in Voorschoten? Dan heeft u in Barendse de juiste vakman gevonden. We zijn werkzaam in Voorschoten en hebben jarenlange ervaring in het renoveren van toiletruimtes. Of dit nu een kleine of een grote renovatie betreft. Onderstaand vindt u nog meer pluspunten om voor Barendse te kiezen:

Toilet renovatie op maat in Voorschoten

Heeft u een specifieke wens of bepaalde uitstraling in uw hoofd voor de toiletruimte? We horen het graag! Uw wensen worden meegenomen in de offerte en zo wordt er een op maat gemaakt voorstel aan u voorgelegd. We maken uw verwachtingen altijd waar!

Vrijblijvend een gratis offerte

Bij Barendse stellen we graag een vrijblijvende offerte op voor uw toilet renovatie in Voorschoten. Een medewerker van Barendse vraag naar uw wensen en bekijkt de ruimte. We maken voor u ook een renovatieschets. Zo kunt u precies zien wat het eindresultaat wordt. Deze schets is onderdeel van de vrijblijvende offerte en hier zijn geen verplichtingen aan verbonden. Vraag nu een gratis offerte aan.

Samenwerking met onze leveranciers

Uw toilet laten renoveren maar nog geen idee wat voor sanitair of tegels u wilt? Bij Barendse hebben we een samenwerkingsverband met een aantal leveranciers. U kunt uw nieuwe sanitair uitzoeken in de showroom van deze leveranciers. Ze bieden allemaal een uitgebreid assortiment aan.

Nieuwste technieken

Bij Barendse werken we uitsluitend met de nieuwste technieken en volgens de laatste technologieën. Door middel van cursussen blijft ons personeel goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat we u constante kwaliteit kunnen leveren.

Heldere communicatie en transparantie

Onder onze offertes vindt u geen kleine lettertjes. Ook hebben wij geen bijkomende kosten die nergens vermeld stonden. Al onze offertes zijn duidelijk en transparant. Is de offerte niet geheel duidelijk? Dan licht een medewerker van Barendse deze graag nog even toe. De algemene voorwaarden die op de offerte staan vermeldt zijn afkomstig van de brancheorganisatie.

We hanteren altijd vaste voorrijkosten en voor hulpmaterialen brengen we slechts eenmalig een vast bedrag in rekening.

Duurzame, groene onderneming

We vinden het milieu belangrijk en dat is terug te zien in ons bedrijf. Zelfs in onze bedrijfsstrategie is duurzaam ondernemen opgenomen. We werken met groene materialen en producten en ons afval wordt gescheiden. Metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit houden wij van elkaar gescheiden.

Ook werken we met een aantal erkende afvalverwerkers, zij zorgen voor de juiste afhandeling van onze afvalstroom. Het afval wordt op een verantwoorde manier verwerkt.

Offerte aanvragen voor toilet renovatie: gratis en vrijblijvend

Heeft u interesse in een toilet renovatie Voorschoten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Barendse.

Altijd bereikbaar

Wanneer u een offerte wilt aanvragen is de eerste stap contact met ons opnemen. Dit kan per telefoon of met e-mail. We zijn 24 uur per dag bereikbaar. Samen plannen we een afspraak in.

Een medewerker komt bij u langs

Een medewerker van Barendse komt op de afgesproken datum bij u langs. Tijdens deze afspraak verneemt hij graag al uw wensen betreffende toilet renovatie. Ook bekijkt de medewerker de toiletruimte.

Opstellen van offerte

Na deze afspraak stelt een medewerker van Barendse een overzicht van alle werkzaamheden op. Aan de hand van deze werkzaamheden wordt een offerte gemaakt voor uw toilet renovatie. Op de offerte staan ook de algemene voorwaarden vermeld. De offerte krijgt u van Barendse opgestuurd.

Accorderen van de offerte

Kijk de offerte goed door. Is alles naar wens? Dan kunt u de offerte accorderen. U kunt de offerte per e-mail of per post aan ons accorderen. Na het akkoord wordt er een datum ingepland voor de toilet renovatie.

Een vakman voor uw toilet werkzaamheden

Een toilet renovatie is veel werk en vergt ook vakkundige kennis. U wilt natuurlijk wel dat u toilet er na de renovatie perfect uitziet. Laat de renovatie van uw toilet in Voorschoten daarom uitvoeren door een vakman. Barendse heeft diverse vakmannen in dienst die uw toilet renovatie op een professionele manier uitvoeren.

Al onze vakmannen hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van toilet renovatie. Ze werken met de beste apparatuur en volgens de laatste technologieën.

Kwaliteitswerk

Vanuit Barendse leveren we alleen kwaliteitswerk. Al onze producten en installatieconcepten zijn technisch in orde. Daarnaast hebben we een samenwerking met een aantal leveranciers die zeer goed bekend staan. Alle materialen die zij verkopen zijn materialen van A-kwaliteit.

Erkend en gecertificeerd

Barendse is een erkend bedrijf en in het bezit van de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat
 • Kiwa

Er wordt conform de geldende ARBO-normen gewerkt en onze processen, producten en al onze medewerkers voldoen aan verschillende kwaliteitseisen. Bovendien is Barendse aangesloten bij onderstaande brancheorganisaties:

 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven).Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om een toilet renovatie naar behoren uit te voeren.
 • Uneto-VNI. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Vraag en antwoord over toilet renovatie

Uit welke soorten nieuwe toiletten kan ik kiezen bij toilet renovatie?

Onze leverancier heeft een uitgebreid assortiment aan toiletpotten in vele verschillende variaties. Er zijn twee verschillende modellen toiletten waaruit u kunt kiezen tijdens de toilet renovatie. Dit zijn staande toiletten en hangende toiletten.

Staand toilet

Een staand toilet wordt ook wel het klassieke toilet genoemd. Dit is een model dat veel gebruikt wordt. Dit toilet wordt op de grond gemonteerd. Het waterreservoir vormt meestal één geheel met de toiletpot.

Hangend toilet

Een hangend toilet hangt aan de wand. Hierdoor kan de vloer goed schoon gemaakt worden. Het waterreservoir bevindt zich achter een wand en is niet zichtbaar.

Welke werkzaamheden voeren jullie uit tijdens een toilet renovatie?

Barendse voert alle werkzaamheden uit tijdens een toilet renovatie. Dit is mogelijk omdat wij vakmannen in dienst hebben met diverse kwaliteiten. Zie hieronder een overzicht van de werkzaamheden:

 • De toiletpot
 • De fontein
 • Het tegelwerk
 • Het plafond
 • Het stucwerk
 • Het schilderwerk

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel