• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Toiletrenovatie Oegstgeest

Toilet renovatie van erkende kwaliteit in Oegstgeest

Heeft uw toilet een opknapbeurt nodig? Of een complete renovatie? Schakel Barendse in voor uw toilet renovatie! We nemen alles onder handen, van toilet en fonteintje tot het tegelwerk.

Nieuw sanitair zoekt u uit in de showroom van één van onze leveranciers. We maken graag een vrijblijvende gratis voor u.

Index

Wat doen wij op het gebied van toilet renovatie?

Bent u benieuwd wat er allemaal bij een toilet renovatie in Oegstgeest komt kijken? Bij het vernieuwen van uw toiletruimte besteden we aandacht aan uw toiletpot, fontein, tegelwerk, plafond, stucwerk en schilderwerk.

De toiletpot
De toiletpot is het belangrijkste onderdeel van uw toilet. Onze leveranciers hebben een breed assortiment aan toiletpotten. Zo zit er altijd wel iets voor u bij. Wij plaatsen uw nieuwe toiletpot vakkundig en snel in uw toiletruimte.

De fontein
Een fontein is het kleine wasbakje in de toiletruimte. U heeft de keuze uit verschillende soorten en maten. Ze kunnen ook op verschillende manieren geplaatst worden en ze zijn van verschillende materialen gemaakt.

Tegelwerk Oegstgeest

Het tegelwerk
Pakt u het gelijk groots aan en wilt u ook het tegelwerk in uw toiletruimte vervangen? Bekijk verschillende tegels in de showroom van één van onze leveranciers. Het tegelwerk wordt geplaatst door een vakman van Barendse

Het plafond
Wij plaatsen een nieuw plafond in uw toiletruimte. Het is ook mogelijk om uw bestaande plafond alleen van stukwerk te voorzien.

Het stukwerkplafond werk
Het glad en strak maken van uw plafond of muren doen onze medewerkers ook. Zij hebben jarenlange ervaring en zorgen voor de perfecte afwerking van uw toiletruimte.

Het schilderwerk
Met een schilderbeurt geeft u bij toilet renovatie gelijk de toiletruimte weer een frisse en hygiënische uitstraling. Het schilderwerk wordt door één van de ervaren schilders van Barendse uitgevoerd. Het schilderwerk is gegarandeerd waterdicht.

Voor een toilet renovatie in Oegstgeest gaat u naar Barendse

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de renovatie van uw toilet in Oegstgeest? Dan is Barendse een slimme keuze. Wij zijn werkzaam in Oegstgeest. Hieronder vindt u nog meer redenen om te kiezen voor Barendse:

Toilet renovatie op maat in Oegstgeest
Wij luisteren naar al uw wensen als het gaat om toilet renovatie. Wij maken uw verwachtingen te allen tijden waar. U zult versteld staan van het eindresultaat.

Vrijblijvend een gratis offerte
Bij Barendse vraagt u vrijblijvend een offerte aan voor een toilet renovatie in Oegstgeest. We vragen u naar uw wensen en zetten uw wensen om naar een mooi ontwerp. We maken een op maat gemaakte renovatieschets voor uw toilet renovatie zonder enige verplichtingen. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Samenwerking met diverse leveranciers
Wilt u veel keuze hebben op het gebied van sanitair? Bent u er nog niet helemaal uit wat voor sanitair of welke tegels u in uw toilet wilt? Barendse werkt samen met diverse leveranciers. Voor het uitzoeken van tegels en sanitair, neemt u een kijkje in één van de showrooms van onze leveranciers. Zij presenteren de mogelijkheden graag aan u.

Werkzaam aan de hand van de nieuwste technieken en technologieën
Wij werken alleen met de nieuwste technieken en technologieën. Wij zijn constant in ontwikkeling om u het allerbeste te bieden.

Transparante en heldere communicatie
Wij doen niet aan kleine letters of addertjes onder het gras. Al onze offertes zijn transparant en duidelijk. U heeft daarom ook geen speciale verzekering nodig. Wij hanteren alleen algemene voorwaarden die afkomstig zijn van de brancheorganisatie.

Bij Barendse betaalt u altijd vaste voorrijkosten. Een uur wordt per vijf minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen we slechts eenmaal een vast bedrag in rekening.

Duurzame, groene onderneming
Het milieu is een speerpunt van ons bedrijf. Wij hebben duurzaam ondernemen onderdeel gemaakt van onze bedrijfsstrategie. We werken met groene materialen en producten en we scheiden afval. Metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit houden wij van elkaar gescheiden.

Een aantal erkende afvalverwerkers zorgen voor een juiste afhandeling van de afvalstroom en verwerken het afval op een verantwoorde manier.

Vraag snel een offerte aan voor uw toilet renovatie

Bent u geïnteresseerd in een toilet renovatie in Oegstgeest? Vraag snel een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Barendse.

24 Uur per dag staan we voor u klaar
Om een offerte aan te vragen, neemt u allereerst contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. We plannen vervolgens graag een afspraak met u in.

Een bezoek om uw wensen in kaart te brengen
Op de afgesproken datum en tijd staan we bij u op de stoep. Een medewerker van Barendse komt uw toiletruimte bekijken. Tijdens dit bezoekje bespreken we uw wensen op het gebied van toilet renovatie. We bedenken samen met u de perfecte oplossing voor uw toilet.

Overzicht van de uit te voeren werkzaamheden
Na dit bezoek maken wij een overzicht van de werkzaamheden die op het programma staan voor uw toilet renovatie. Aan de hand van dit overzicht stellen wij ook een offerteprijs voor u op. In de offerte die we u toesturen, vindt u ook onze algemene voorwaarden.

Gaat u akkoord met onze offerte?
Wilt u ingaan op de door ons opgestelde offerte? Dan plannen we samen met u zo snel mogelijk een datum in waarop we bij u langskomen voor uw toilet renovatie.

Laat toilet werkzaamheden uitvoeren door een professional

Het toilet is een bijzondere, belangrijke ruimte in uw huis. Een toilet renovatie moet perfect gebeuren en vereist de vakbekwaamheid en kennis van een expert. Kies er daarom voor om uw toilet renovatie in Oegstgeest uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. Barendse heeft diverse vakmannen in dienst die uw toilet renovatie graag uitvoeren.

Duidelijke afspraken met betrekking tot uw toilet renovatie
Voordat we met de toilet renovatie in Oegstgeest van start gaan, maken we eerst duidelijke afspraken met u. We nemen uw wensen door en we garanderen u dat uw toilet er precies zo uit komt te zien als u wilt.

Ervaren vakmannen voor uw toilet renovatie in Oegstgeest
De medewerkers van Barendse hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van toilet renovatie. Ze weten precies wat ze wel en niet moeten doen en welke materialen en gereedschappen ze moeten gebruiken.

Kwaliteitswerk
Wanneer u onze hulp inschakelt, mag u ervan uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn. Wij kopen alleen materiaal in bij gerenommeerde groothandels. Dit zijn altijd materialen van A-kwaliteit.

Erkend en gecertificeerd bedrijf voor uw toilet renovatie in Oegstgeest
Barendse is een erkend bedrijf met de nodige certificaten in het bezit:

 • VCA* certificaat
 • Kiwa

Wij werken volgens de geldende ARBO-normen en onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Wij zijn daarnaast aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om een toilet renovatie naar behoren uit te voeren.
 • Uneto-VNI. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Veelgestelde vragen

Welke soorten toiletten bestaan er allemaal?
Er zijn globaal twee verschillende soorten toiletten die u bij uw toilet renovatie aan kunt schaffen. Staande toiletten en hangende toiletten.

Staand toilet
Een staand toilet monteren we op de grond. Dit wordt ook wel de klassieke toiletpot genoemd. Dit model is al heel lang in Nederland in gebruik. Het waterreservoir vormt meestal één geheel met de toiletpot. De toiletpot heeft een uitgang aan de onderkant of aan de achterkant. Dit hangt af van de grootte van de toiletruimte en van het toilet zelf.

Hangend toilet
Bij een hangend toilet zit het waterreservoir achter een wand. Deze is hierdoor niet zichtbaar. Het toilet hangt aan de wand. Doordat de vloer van een hangend toilet vrij is, is deze goed schoon te maken.

Wat zijn een diepspoeltoilet en een vlakspoeltoilet?

Diepspoeltoilet
Een diepspoeltoilet heeft een trechtervormige bodem. Hierdoor valt de ontlasting meteen in het water. Voordeel van een diepspoeltoilet is dat de wc pot schoner blijft en dat er minder geuren vrijkomen.

Vlakspoeltoilet
Een vlakspoeltoilet heeft een vlakke bodem. Hier blijft altijd wat water in achter. Als u een vlakspoeltoilet gebruikt, heeft u minder last van spetters. Dit model toilet is zeer geschikt voor de inspectie van ontlasting.

Wat zijn onmisbare accessoires voor in het toilet?
Wat u zeker toe moet voegen in uw gerenoveerde toilet zijn een wc-borstel, een wc-mat, een toiletrolhouder, een vuilnisbakje en een handdoekhaakje met handdoek.

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel