• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Toilet Renovatie In Leiderdorp Met Een Mooi Eindresultaat

toilet renovatie in Leiderdorp

toilet renovatie in Leiderdorp

Woont u in Leiderdorp en wilt u uw toilet een opknapbeurt geven? Al eens aan een complete toilet renovatie gedacht? Barendse renoveert toiletten volledig. Dit houdt in dat we bij een toilet renovatie in Leiderdorp alles onder handen nemen. Uw toiletpot, fontein, tegelwerk, plafond, stucwerk en schilderwerk. Nieuw sanitair zoekt u uit in een showroom van één van onze leveranciers. Wij doen u graag een prima voorstel. Neem vandaag nog contact met ons op.

Inhoud

Voor een toilet renovatie in Leiderdorp gaat u naar Barendse

Op zoek naar een bedrijf voor uw toilet renovatie in Leiderdorp? Barendse is een slimme keuze. Hieronder ziet u waarom.

Vrijblijvende offerte
Bij Barendse vraagt u vrijblijvend een offerte aan voor een toilet renovatie in Leiderdorp. We vragen u naar uw wensen en zetten uw wensen om naar een mooi ontwerp. We maken een op maat gemaakte renovatieschets voor uw toilet renovatie zonder enige verplichtingen. Vraag 100% vrijblijvend en GRATIS een offerte aan.

Toilet renovatie van A tot Z
Wij leveren geen half werk. Bij een toilet renovatie, komt heel veel kijken. We nemen alles voor u uit handen. Van aanvraag tot nazorg.

Samenwerking met diverse leveranciers
Wilt u veel keuze hebben op het gebied van sanitair? Bent u er nog niet helemaal uit wat voor sanitair of welke tegels u in uw toilet wilt? Barendse werkt samen met diverse leveranciers. Voor het uitzoeken van tegels en sanitair, neemt u een kijkje in één van de showrooms van onze leveranciers. Zij presenteren de mogelijkheden graag aan u.

Toilet renovatie in Leiderdorp op maat
Wij luisteren naar al uw wensen. Bij ons krijgt u een toilet renovatie op maat. We maken uw verwachtingen hoe dan ook waar. Sterker nog, we overtreffen uw verwachtingen.

Werkzaam aan de hand van de nieuwste technieken en technologieën
Wij werken alleen met de nieuwste technieken en technologieën. Wij zijn constant in ontwikkeling om u het allerbeste te bieden.

Transparante en heldere communicatie
Wij doen niet aan kleine letters of details. Al onze offertes zijn transparant en duidelijk. U heeft daarom ook geen speciale verzekering nodig. Wij hanteren alleen algemene voorwaarden die afkomstig zijn van de brancheorganisatie.

Bij Barendse betaalt u altijd vaste voorrijkosten. Een uur wordt per vijf minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen we slechts eenmaal een vast bedrag in rekening.

Garantie
U krijgt garantie op onze producten en diensten. Gaat er iets kapot of bent u niet tevreden? Wij staan altijd voor u klaar met een oplossing.

Duurzame, groene onderneming
Het milieu is een speerpunt van ons bedrijf. Wij hebben duurzaam ondernemen onderdeel gemaakt van onze bedrijfsstrategie. We werken met groene materialen en producten en we scheiden afval. Metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit houden wij van elkaar gescheiden.

Een aantal erkende afvalverwerkers zorgen voor een juiste afhandeling van de afvalstroom en verwerken het afval op een verantwoorde manier.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Wat er allemaal bij een toilet renovatie in Leiderdorp komt kijken

Bent u benieuwd wat er allemaal bij een toilet renovatie in Leiderdorp komt kijken? Bij het vernieuwen van uw toiletruimte besteden we aandacht aan uw toiletpot, fontein, tegelwerk, plafond, stucwerk en schilderwerk.

De toiletpot

toiletpot

De toiletpot

De toiletpot is het belangrijkste onderdeel van uw toiletruimte. Met een compleet assortiment aan toiletpotten hebben we u altijd iets te bieden wat aan uw wensen voldoet. Wij plaatsen een nieuwe toiletpot vakkundig in uw toiletruimte.

De fontein

toilet fontein

De fontein

U heeft de keuze uit heel veel verschillende soorten en maten fonteinen die op verschillende manieren te plaatsen zijn en van verschillende materialen zijn gemaakt.

Het tegelwerk

Tegelwerk Leiderdorp

Het tegelwerk

Heeft u al een mooie tegelvloer gespot? Bij de renovatie van uw toilet, hoort ook een nieuwe vloer in uw toilet. Wij maken het uitzoeken wel heel gemakkelijk voor u. Dit doen we door samen te werken met een aantal tegelleveranciers. U mag langskomen in hun showroom om de vele mogelijkheden op het gebied van tegelwerk te aanschouwen. Het tegelwerk wordt uiteraard ook voor u geplaatst door een vakman van Barendse.

Het plafond

Stucwerk

Het plafond

Wij plaatsen graag een nieuw plafond in uw toilet. Het is mogelijk om uw plafond alleen van nieuw stucwerk te voorzien of om een volledig nieuw plafond te plaatsen.

Het stucwerk

stukadoor

Het stucwerk

Stukadoorswerk is echt vakwerk. Het is belangrijk dat het stucwerk strak aangebracht wordt. Laat dit vakwerk aan de vakmensen van Barendse over. Zij hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een perfecte afwerking van uw toilet.

Het schilderwerk

schilderwerk badkamer

Het schilderwerk

Geef uw toilet een frisse en hygiënische uitstraling. Het schilderwerk van installatiebedrijf Barendse wordt efficiënt uitgevoerd door ervaren schilders. Het schilderwerk is gegarandeerd waterdicht.

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Laat uw toilet renovatie in Leiderdorp uitvoeren door een professional

Het toilet is een bijzondere, belangrijke ruimte in uw huis. Een toilet renovatie moet perfect gebeuren en vereist de vakbekwaamheid en kennis van een expert. Kies er daarom voor om uw toilet renovatie in Leiderdorp uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. Barendse heeft diverse vakmannen in dienst die uw toilet renovatie graag uitvoeren.

Duidelijke afspraken met betrekking tot uw toilet renovatie
Voordat we met de toilet renovatie in Leiderdorp van start gaan, maken we eerst duidelijke afspraken met u. We nemen uw wensen door en we garanderen u dat uw toilet er precies zo uit komt te zien als u wilt.

Ervaren vakmannen voor uw toilet renovatie in Leiderdorp
De medewerkers van Barendse hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van toilet renovatie. Ze weten precies wat ze wel en niet moeten doen en welke materialen en gereedschappen ze moeten gebruiken.

Kwaliteitswerk
Wanneer u onze hulp inschakelt, mag u ervan uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn. Wij kopen alleen materiaal in bij gerenommeerde groothandels. Dit zijn altijd materialen van A-kwaliteit.

Erkend en gecertificeerd bedrijf voor uw toilet renovatie in Leiderdorp
Barendse is een erkend bedrijf met de nodige certificaten op zak:

 • VCA* certificaat
 • Kiwa

Wij werken volgens de geldende ARBO-normen en onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Wij zijn daarnaast aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Uneto-VNI. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om een toilet renovatie naar behoren uit te voeren.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Vraag snel een offerte aan voor toilet renovatie in Leiderdorp

Bent u geïnteresseerd in een toilet renovatie in Leiderdorp? Vraag snel een GRATIS en vrijblijvende offerte aan bij Barendse.

24 uur per dag staan we voor u klaar
Om een offerte aan te vragen, neemt u allereerst contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. We plannen vervolgens graag een afspraak met u in.

Een bezoekje om uw wensen in kaart te brengen
Op de afgesproken datum en tijd staan we bij u op de stoep. Een medewerker van Barendse komt uw toiletruimte bekijken. Tijdens dit bezoekje bespreken we uw wensen op het gebied van toilet renovatie. We bedenken samen met u de perfecte oplossing voor uw toilet.

Overzicht van de uit te voeren werkzaamheden
Na dit bezoek maken wij een overzicht van de werkzaamheden die op het programma staan voor uw toilet renovatie. Aan de hand van dit overzicht stellen wij ook een offerteprijs voor u op. In de offerte die we u toesturen, vindt u ook onze algemene voorwaarden.

Gaat u akkoord met onze offerte?
Wilt u ingaan op de door ons opgestelde offerte? Dan plannen we samen met u zo snel mogelijk een datum in waarop we bij u langskomen voor uw toilet renovatie.

Veelgestelde vragen over een toilet renovatie

Welke soorten toiletten bestaan er allemaal?
Er zijn globaal twee verschillende soorten toiletten die u bij uw toilet renovatie aan kunt schaffen. Staande toiletten en hangende toiletten.

Staand toilet
Een staand toilet monteren we op de grond. Dit wordt ook wel de klassieke toiletpot genoemd. Dit model is al heel

staand toilet

staand toilet

lang in Nederland in gebruik. Het waterreservoir vormt meestal één geheel met de toiletpot.

De toiletpot heeft een uitgang aan de onderkant of aan de achterkant. Dit hangt af van de grootte van de toiletruimte en van het toilet zelf.

Hangend toilet
Bij een hangend toilet zit het waterreservoir achter een wand. Deze is hierdoor niet zichtbaar. Het toilet hangt aan de wand. Doordat de vloer van een hangend toilet vrij is, is deze goed schoon te maken.

hangend toilet

hangend toilet

Er is soms ook nog verschil in de vorm van een toilet. Kiest u voor een diep- of een vlakspoeltoilet?

Diepspoeltoilet
Een diepspoeltoilet heeft een trechtervormige bodem. Hierdoor valt de ontlasting meteen in het water. Voordeel van een diepspoeltoilet is dat de wc pot schoner blijft en dat er minder geuren vrijkomen.

Vlakspoeltoilet
Een vlakspoeltoilet heeft een vlakke bodem. Hier blijft altijd wat water in achter. Als u een vlakspoeltoilet gebruikt, heeft u minder last van spetters. Dit model toilet is zeer geschikt voor de inspectie van ontlasting.

Wat zijn onmisbare accessoires voor in het toilet?
Wat u zeker toe moet voegen in uw gerenoveerde toilet zijn een wc-borstel, een wc-mat, een toiletrolhouder, een vuilnisbakje en een handdoekhaakje met handdoek.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel