• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Radiator verwijderen Voorschoten

Radiator verwijderen in Voorschoten

Radiator vervangen of radiator verwijderen in Voorschoten

Is uw radiator aan vervanging toe of moet uw expansievat vervangen worden? Barendse is uw oplossing, want wij zijn werkzaam in Voorschoten. Onze bekwame medewerkers vervangen en verwijderen uw radiator of uw expansievat. Naast radiator vervangen, radiator verwijderen en expansievat vervangen, verhelpen wij ook lekkages aan de radiatoren.

Inhoudsopgave

Al uw voordelen bij ons

1. U krijgt van ons alle nodige aandacht

Barendse is er voor grote en voor kleine klanten. U krijgt bovendien alle nodige aandacht die bij een grote of een kleine radiator klus komt kijken.

2. Profiteer van jarenlange ervaring

Installatiebedrijf Barendse werd in 1961 opgericht. Wij bestaan dus al meer dan 50 jaar. Deze vele jaren ervaring gebruiken we om u perfect van dienst te zijn

3. Vakkundig personeel

Voor alle werkzaamheden die wij uitvoeren hebben we personeel met jarenlange ervaring. Onze medewerkers beschikken zowel over de juiste opleiding als over het VCA-certificaat.  Daarnaast werken ze  op een efficiënte en vakkundige manier.

4. Persoonlijke communicatie

We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen, persoonlijk advies of een gratis en  vrijblijvende offerte. Wij communiceren op een persoonlijke manier met u. Doordat we luisteren naar al uw wensen, is het mogelijk om u maatwerk te bieden.

5. Constant in ontwikkeling

Bij ons wordt u geholpen door middel van de nieuwste technieken. Wij zijn constant in ontwikkeling. Wij doen er alles aan om ook uw klus met de nieuwste technologieën en technieken uit te voeren.

6. Volledig ontzorgd

Tijdens het gehele proces ontzorgen wij u helemaal. U hebt geen last van stress. Wij klaren de klus namelijk volledig voor u: van aanvraag tot nazorg.

7. Een bedrijf met de perfecte uitrusting het juiste gereedschap

Barendse beschikt over het juiste gereedschap om het installatiewerk naar behoren uit te voeren. Wij hebben bijvoorbeeld meetinstrumenten om de lekdichtheid te testen. Onze ontwerpen voldoen bovendien aan een aantal eisen ten aanzien van duurzaamheid en veiligheid.

8. Transparante service en duidelijk afspraken

Kiest u voor Installatiebedrijf Barendse, dan heeft u geen speciale verzekering nodig. We hebben een hekel aan kleine lettertjes en addertjes onder het gras. Onze offertes zijn daarom helder en transparant. De algemene voorwaarden die Barendse hanteert, komen van de brancheorganisatie.

Duurzaamheid

9. Kwaliteitswerk

Al u onze hulp inschakelt, dan bent u ervan gegarandeerd dat de installatieconcepten, diensten en producten,  die wij toepassen technisch in orde zijn. Wij kopen alleen materialen van de hoogste kwaliteit in bij gerenommeerde groothandels. U krijgt bij ons bovendien 24 maanden garantie op de afwerking en de producten.

10. Een duurzame en groene onderneming

Voor Barendse is het is milieu is belangrijk. Bij ons staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Wij werken met milieuvriendelijke producten en materialen.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Radiatorwerkzaamheden

Barendse verricht allerlei werkzaamheden op het gebied van radiatoren in Voorschoten en omgeving. Wij vervangen of verwijderen in Voorschoten en wij verhelpen ook lekkages als u in Voorschoten en omgeving woont. Voor de volgende werkzaamheden aan uw radiator staan we voor u klaar:

Expansievat vervangen

Een expansievat vangt drukverschillen van uw cv installatie op. Als er uw expansievat een lekkage heeft, is de kans groot dat uw cv installatie beschadigt raakt.

Een radiator vervangen

Een radiator zorgt voor een aangename temperatuur in uw woning. Zet u de verwarming aan maar blijft het koud? Dan kan er een defect zijn aan uw radiator. Eerst moeten wij de radiator verwijderen en daarna vervangen wij snel en vakkundig de radiator voor een nieuw exemplaar.

Een radiator verwijderen in Oegstgeest

Bent u net verhuisd en staat de een radiator erg in de weg? Barendse verwijdert uw radiator in Voorschoten.

Lekkages verhelpen bij radiatoren

Er zijn verschillende oorzaken waarom u lekkage aan uw radiator heeft. Uw radiator is bijvoorbeeld beschadigt of hij is onvoldoende behandeld met radiatorlak. Onze vakbekwame medewerkers zijn expert in het opsporen van lekkages bij radiatoren.

Vrijblijvend advies over de juiste radiator passend bij uw energieverbruik

Het is bij Barendse mogelijk om vrijblijvend advies te krijgen over de aanschaf van een nieuwe radiator op basis van uw energieverbruik. We berekenen ook de capaciteit van de nieuwe radiator voor u. Op deze manier bent u verzekerd van een radiator die perfect bij u past.

Onze doelgroep

Wilt u weten of u ook bij ons terecht kan voor het verwijderen of vervangen van een radiator of voor het vervangen van een expansievat? Barendse heeft een zeer uitgebreide doelgroep. Onze klanten bestaan uit:

 • Particulieren
 • Instellingen
 • Aannemers
 • Huiseigenaren
 • Woningbouwverenigingen
 • Gemeente
 • Overheidsinstellingen
 • Vereniging van Eigenaren

Kies voor een professional

Als u de werkzaamheden aan uw radiator uit laat voeren door Barendse, dan mag u een persoonlijke benadering verwachten. Onze medewerkers beantwoorden  al uw vragen met plezier en geven u gericht advies.

Het vervangen of verwijderen van een radiator is een ingewikkeld karwei. Ook het vervangen van een expansievat is moeilijk.  Hiervoor zijn expertise, kennis en ervaring nodig. Het is daarom noodzakelijk om een professional in te huren die verstand heeft van radiatoren en expansievaten.

Als u kiest voor Barendse heeft u snel weer een werkende radiator die op een vakkundige manier geplaatst is.

Bij ons krijgt u maar liefst 24 maanden garantie op onze afwerking.

Onze medewerkers houden precies bij welke werkzaamheden wij bij u hebben uitgevoerd. Hierdoor zijn wij u de volgende keer dat u ons nodig heeft uitstekend van dienst.

De garanties en keurmerken van Barendse

Barends biedt verschillende garantie en wij zijn in het bezit van speciale keurmerken.

Bij Barendse krijgt u garantie op al onze gebruikte materialen en afwerkingen. U krijgt soms tot wel 20 jaar garantie op onze materialen.

Barendse is in het bezit van certificaten en is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties. We hebben de volgende certificaten:

 • Kiwa: Dit houdt in dat onze medewerkers, producten en processen aan verschillende kwaliteitseisen voldoen.
 • VCA* certificaat: Wij werken volgens de ARBO-normen, wat betekent dat we werken op een veilige manier.

Barendse is aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven): Wij zijn opgenomen in het erkenningsregister. Barendse beschikt namelijk over voldoende vakbekwaamheid en de juiste uitrusting die nodig is voor het werk wat wij doen.
 • Uneto-VNI: De ondernemersorganisatie voor de technische detailhandel en de installatiebranche.

Vraag gratis een offerte aan bij Barendse

Wilt u een radiator verwijderen in Voorschoten, een radiator vervangen of een expansievat vervangen? Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte bij ons aan. Dit doet u naar ons te bellen of door het offerteformulier in te vullen.

Wij plannen daarna een afspraak met u op een tijdstip en een dag dat het u uitkomt. Een installateur of monteur van Barendse komt naar u toe in Voorschoten om de benodigde werkzaamheden aan uw radiator vast te stellen.

Nadat een medewerker bij u geweest is, stellen wij een offerte op. In de offerte vindt u de algemene voorwaarden van ons bedrijf, een prijsopgave en een gespecificeerde werkomschrijving.

Bevestig de offerte door ons via de e-mail of stuur de offerte ondertekend aan ons terug. We plannen daarna een vervolgafspraak om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren.

Veelgestelde vragen over radiatorwerkzaamheden

Wat is een radiator?

Een radiator is een metalen vat waar warm water doorheen stroomt dat warmte afgeeft aan de omgeving. Een radiator maakt deel uit van de centrale verwarming.

Waar wordt een radiator voor gebruikt?

Radiatoren zorgen ervoor dat ruimtes verwarmd worden. U stelt zelf de temperatuur in die u wilt.

Wat voor een soorten radiatoren zijn er?

Er zijn 3 soorten radiatoren:

1. Paneelradiatoren

Paneelradiatoren zijn de populairste radiatoren. Ze bestaan uit verschillende platen. Dit soort radiatoren hebben een snelle warmteafgifte. Dit komt doordat de waterinhoud relatief klein is vergeleken met de oppervlakte van de radiatoren die aan de lucht blootgesteld wordt.

2. Handdoekradiatoren

Een handdoekradiator is zeer geschikt voor in de badkamer. Hang uw handdoek erover zodat deze opwarmt, terwijl u onder de douche staat. De radiator zorgt voor een warme handdoek en tegelijk voor een warme badkamer.

3. Elektrische radiatoren

Elektrische radiatoren werken op stroom. Een elektrische radiator kan overal geplaatst worden, waar een stopcontact is. Ze werken namelijk op stroom. Een elektrische radiator is klein en daarom gemakkelijk in elke ruimte te plaatsen.

Is het mogelijk om zelf je radiator te vervangen?

Het vervangen van een radiator is een zeer ingewikkelde klus. Het is beter als een ervaren loodgieter uw radiator vervangt. U krijgt bij Barendse bovendien 24 maanden garantie op onze afwerking.

Hoe verwijdert een loodgieter van Barendse een radiator?

Voordat een loodgieter uw radiator verwijdert, moet hij eerst andere handelingen verrichten. Eerst moet de cv installatie leeglopen. Daarna ontkoppelt de loodgieter de oude radiatoren en laat deze leeglopen. De nieuwe radiator wordt vervolgens geplaatst en de cv installatie moet opnieuw gevuld worden. Na het plaatsen test de loodgieter de nieuwe radiatoren op lekkages.

Voor welke werkzaamheden kan ik Barendse inschakelen in Voorschoten?

Ja, wij houden ons naast loodgieterswerk in Voorschoten ook bezig met woning aanpassingen, dakwerkzaamheden en onderhoud & renovatie.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel