• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Radiator vervangen of verwijderen in Oegstgeest en omgeving

Wij kunnen uw radiator vervangen in Leiderdorp en omgeving
Is uw radiator kapot en aan vervanging toe? Barendse is uw oplossing, want wij zijn werkzaam in Oegstgeest. Wij vervangen en verwijderen radiator met onze geavanceerde apparatuur.

Naast radiator vervangen of radiator verwijderen, verhelpen wij ook lekkages aan de radiatoren.

Inhoudsopgave

De werkzaamheden met betrekking tot radiatoren

Barendse verricht allerlei werkzaamheden op het gebied van radiatoren in Oegstgeest en omgeving. Wij verwijderen of vervangen radiatoren in Oegstgeest, maar wij verhelpen ook lekkages als u in Oegstgeest en omgeving woont. Wij voeren de volgende werkzaamheden uit:

Een radiator vervangen in Oegstgeest is een van onze werkzaamheden
Een radiator zorgt in uw woning voor een aangename temperatuur. Zet u de verwarming aan maar blijft het koud? Dan kan er een defect zijn aan uw radiator. Eerst moeten wij de radiator verwijderen en daarna vervangen wij snel en vakkundig de radiator voor een nieuw exemplaar.

Een radiator verwijderen in Oegstgeest
Bent u net verhuisd en hangt er een radiator ergens in de weg? Barendse verwijdert uw radiator in Oegstgeest.

Wij verhelpen lekkages bij radiatoren
Er zijn verschillende oorzaken waarom uw radiator lekt. Bijvoorbeeld dat de radiator niet voldoende is behandeld met radiatorlak. Een veelvoorkomende andere oorzaak is een beschadiging aan de radiator. Het vakbekwame personeel van Barendse is expert in het opsporen van lekkages bij radiatoren.

lekkage radiator opsporen

Wij geven u advies over de juiste radiator passend bij uw energieverbruik
Wij geven u vrijblijvend advies over de aanschaf van een nieuwe radiator op basis van uw energieverbruik. Daarnaast berekenen we de capaciteit van de nieuwe radiator voor u. Zo bent u verzekerd van een radiator die perfect bij u past.

Laat de werkzaamheden uitvoeren door een professional

Als u de werkzaamheden rond uw radiatoren uit laat voeren door Barendse, dan mag u een persoonlijke benadering verwachten. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en geven u gericht advies.

Het vervangen of verwijderen van een radiator is een ingewikkeld klusje. Voor dit karwei zijn expertise, kennis en ervaring nodig. Daarom is het noodzakelijk om een professional die verstand heeft van radiatoren in te huren.

Als u voor Barendse kiest heeft u snel weer een werkende radiator die op een vakkundige manier geplaatst is.

U krijgt bij ons 24 maanden garantie op onze afwerking.

Wij houden precies bij welke werkzaamheden wij bij u hebben uitgevoerd. Hierdoor zijn wij u uitstekend van dienst de volgende keer dat u ons nodig heeft.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

 

Een overzicht van al onze voordelen

1. U profiteert van jarenlange ervaring
Installatiebedrijf Barendse is in 1961 opgericht, wij bestaan al meer dan 50 jaar. Deze vele jaren ervaring gebruikt het derde generatie familiebedrijf om u perfect van dienst te zijn.

2. U krijgt te maken met persoonlijke communicatie
24 Uur per dag zijn wij bereikbaar voor vragen, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. Wij communiceren op een persoonlijke manier met u. Wij luisteren naar al uw wensen en wij bieden u maatwerk.

3. U ontvangt transparante service en duidelijk afspraken
Kiest u voor de service van Installatiebedrijf Barendse, dan heeft u geen speciale verzekering nodig. Onze offertes zijn transparant en helder. Geen kleine lettertjes en addertjes onder het gras. De algemene voorwaarden die wij hanteren, zijn afkomstig van de brancheorganisatie.

4. U wordt geholpen door vakkundig personeel
Wij hebben voor alle werkzaamheden die wij uitvoeren personeel met jarenlange ervaring. Ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en bezit het VCA-certificaat. Daarnaast werken onze medewerkers effici├źnt en vakkundig.

5. U krijgt alle nodige aandacht
Installatiebedrijf Barendse is er voor zowel grote als kleine klanten. U krijgt alle nodige aandacht die bij uw grote of kleine komt kijken.

6. U krijgt te maken met een bedrijf met de juiste instrumenten
Barendse beschikt over de perfecte uitrusting om het installatiewerk naar behoren uit te voeren. Wij beschikken bijvoorbeeld over meetinstrumenten om de lekdichtheid te testen. Onze ontwerpen voldoen aan bepaald eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

7. U wordt geholpen aan de hand van de nieuwste technieken
Wij zijn constant in ontwikkeling. Wij doen er alles aan om ook uw klus met de nieuwste technologie├źn en technieken uit te voeren.

8. U wordt volledig ontzorgd
Tijdens het gehele proces wordt u volledig ontzorgd. U hoeft zich nergens druk om te maken. Van aanvraag tot nazorg: wij klaren de klus volledig voor u.

9. U ontvangt kwaliteitswerk
Wanneer u onze hulp inschakelt, mag u ervan uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die wij toepassen technisch in orde zijn. Wij kopen alleen materialen bij gerenommeerde groothandels. Dit is altijd materiaal van A-kwaliteit.

Daarnaast krijgt u bij Barendse 24 maanden op de afwerking en de producten.

10. U krijgt te maken met een groene en duurzame onderneming
Het is milieu is belangrijk voor Barendse. Duurzaam ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met groene materialen en producten.

Onze garanties en keurmerken

Installatiebedrijf Barends biedt u verschillende garantie en wij zijn in het bezit van speciale keurmerken

Garanties
Bij Barendse krijgt u garantie op al onze afwerkingen en de gebruikte materialen. De garantie op onze materialen loopt soms op tot wel 20 jaar.

Certificaten en keurmerken
Barendse is een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf. Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat: Wij werken veilig volgens de geldende ARBO-normen.
 • Kiwa: Onze medewerkers, producten en processen voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Daarnaast is Barendse aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Uneto-VNI: De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven): Barendse is opgenomen in het erkenningsregister omdat wij over voldoende vakbekwaamheid beschikken en de juiste uitrusting bezitten die nodig is voor het werk wat wij doen.

Doelgroep

Wilt u weten of u ook bij ons terecht kan voor het verwijderen of vervangen van een radiator? Onze doelgroep is zeer uitgebreid. In het verleden hebben wij al werkzaamheden uitgevoerd voor:

 • Particulieren
 • Instellingen
 • Woningbouw
 • Aannemers
 • Huiseigenaren
 • Vereniging van Eigenaren
 • Gemeente
 • Overheidsinstellingen

Vraag gratis een offerte aan

Wilt een radiator verwijderen in Oegstgeest of een radiator vervangen? Of heeft u een lekkage bij uw radiator? Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan bij Barendse. Dit doet u door telefonisch contact met ons op te nemen of door het offerteformulier in te vullen.

Wij maken met u een afspraak wanneer het u uitkomt. Een medewerker van Barends komt naar u toe in Oegstgeest om de benodigde werkzaamheden aan uw radiator vast te stellen.

Na dit bezoek stellen wij een offerte voor u op. In de offerte vindt u de werkomschrijving, een prijsopgave en de algemene voorwaarden van ons bedrijf.

Stuur de offerte ondertekend aan ons terug of bevestig deze aan ons via de e-mail. Dan plannen we een vervolgafspraak om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

 

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf mijn radiator vervangen?
Het vervangen van een radiator moet nauwkeurig gebeuren. Het is beter als een gespecialiseerd persoon uw radiator vervangt. U krijgt bij Barendse ook nog een 24 maanden garantie op onze afwerking.

Wat is een radiator eigenlijk?
Een radiator is een warmtewisselaar. Deze worden gebruikt om de warmte uit een doorstromende vloeistof af te staan aan langsstromende lucht. Radiatoren worden gebruikt in centrale verwarming.

Waar gebruikt je een radiator voor?
Radiatoren zorgen ervoor dat ruimtes aangenaam verwarmd worden. De radiator zorgt voor de gewenste temperatuur in elke kamer.

Welke soorten radiatoren zijn er?
Er zijn drie verschillende soorten radiatoren:

De paneelradiator
Paneelradiatoren zijn de meeste gebruikte radiatoren. Ze bestaan uit meerdere platen. Dit soort radiator heeft een snelle warmteafgifte. Dit komt doordat de waterinhoud relatief klein is ten opzichte van de oppervlakte van de radiatoren die aan de lucht blootgesteld wordt.

De handdoekradiator
De handdoekradiator zijn zeer geschikt voor in de badkamer. U hangt uw handdoek erover zodat deze opwarmt terwijl u onder de douche staat. De radiator zorgt niet alleen voor een warme handdoek maar ook een warme badkamer.

De elektrische radiator
Elektrische radiatoren werken op stroom. De elektrische radiator kan overal geplaatst worden, waar een stopcontact is. De elektrische radiator is erg gemakkelijk in elke ruimte te plaatsen.

Wat doet Barendse als ze een radiator verwijderen?
Voor het verwijderen van een radiator moeten eerst andere handelingen verricht worden. Als eerste moet de cv installatie leeglopen. Vervolgens ontkoppelen we de oude radiatoren en laten we deze leeglopen. De nieuwe radiator wordt daarna geplaatst en de cv installatie moet opnieuw gevuld worden. Na het plaatsen testen we ze op lekkages.

Welke werkzaamheden verricht Barendse nog meer?
Ja, wij houden ons naast loodgieterswerk in Leiderdorp ook bezig met woning aanpassingen, dakwerkzaamheden en onderhoud & renovatie.

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel