• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Moet uw woning aangepast worden in Oegstgeest? Dan bent u bij Barendse aan het goede adres

U wordt volledig ontzorgd door loodgieter Leiderdorp
Is het voor uw of een gezinslid nodig dat de woning aangepast moet worden, vanwege een handicap of ouderdom? Barendse zorgt ervoor dat de woning wordt aangepast aan uw behoeften, zodat u mobiel blijft in uw eigen woning.

Wij geven u graag advies over alle mogelijke woonaanpassingen in Oegstgeest.

Index

Barendse zorgt voor huisaanpassingen in Oegstgeest

Wij voeren diverse woningaanpassingen uit in Oegstgeest voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten, zoals:

Het monteren van hulpmiddelen

Wij monteren douchestoeltjes, wandbeugels en verhoogde toiletpotten. Deze hulpmiddelen zijn onmisbaar voor gehandicapten, mindervaliden en ouderen die slecht ter been zijn.

Het monteren van trapliften

Komt u niet meer zelfstandig de trap op? Laat dan een traplift plaatsen door Barendse. De traplift wordt bij de trap geplaatst. Het is een stoeltje waar u op gaat zitten en die u naar boven of beneden brengt. Het stoeltje is inklapbaar, zodat andere huisbewoners wel de trap kunnen gebruiken.

Antislip douchevloerenAntislip douchevloer

Antislip douchevloeren verminderen de kans op valpartijen in de badkamer voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten.

Verwijderen van baden en het creëren van douchehoeken

Een bad is vaak gevaarlijk voor mensen die slecht ter been zijn, de kans op uitglijden is groot. Barendse verwijdert het bad en maakt er een mooie douchehoek van in Oegstgeest. Mensen die permanent in een rolstoel zitten, zijn beweeglijker in hun badkamer.

Plaatsen van opritten

Ouderen, mindervaliden en gehandicapten kunnen zich met hun rolstoel of rollator gemakkelijker verplaatsen door middel van opritten.

Aanbrengen van éénhendelmengkranen

Deze bedien je met één beweging, daarom is een éénhendelmengkraan onmisbaar voor iemand reuma of artrose.

Verwijderen of verlagen van drempels

Zit u in een rolstoel en heeft u moeite met bewegen door uw huis vanwege de drempels? Laat ze verwijderen of verlagen door Barendse.

Waarom laat u woningaanpassingen uitvoeren door een professional?

U heeft uiteraard specifieke wensen als het gaat om woningaanpassingen in Oegstgeest. Barendse past uw woning naar uw wensen en behoeften aan. Een professionele medewerker van Barendse heeft veel inlevingsvermogen een maakt al uw wensen waar. Wij nemen de tijd voor en geven u gericht advies.

Laat uw werkzaamheden in Oegstgeest uitvoeren door Barendse, dan weet u zeker dat alles in één keer goed gaat. Wij maken van uw huis weer een fijn thuis.

U krijgt ook nog eens 24 maanden garantie op onze afwerking.

Doelgroep

Onze loodgieters in Oegstgeest zijn werkzaam voor:

 • Particulieren
 • Instellingen
 • Woningbouw
 • Aannemers
 • Huiseigenaren
 • Vereniging van Eigenaren
 • Gemeente
 • Overheidsinstellingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor woningaanpassingen in Oegstgeest

Bent u geïnteresseerd in een offerte van installatiebedrijf Barendse. Bij ons vraagt u altijd vrijblijvend een gratis offerte aan voor woningaanpassingen in Oegstgeest.

Als u belt voor een offerte aanvraag, maken wij eerst een afspraak met u om bij u thuis te kijken naar de benodigde woningaanpassingen. Afhankelijk van de werkzaamheden op het gebied van woning aanpassingen, ontvangt u binnen 1 tot 10 werkdagen een offerte van ons.

In de offerte vermelden wij de precieze kosten voor de huis aanpassingen in Oegstgeest. Daarnaast zijn ook de werkomschrijvingen en de algemene voorwaarden opgenomen in de offerte. In de werkomschrijving beschrijven wij precies wat er in uw woning moet gebeuren.

U dient de offerte aan ons te bevestigen. Dit is mogelijk per post of per e-mail.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Waarom kiest u voor Barendse?

Voor huis aanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten is Oegstgeest en omgeving, neemt u contact op met Barendse. Wij nemen zowel grote als kleine klussen aan.

Bij al onze werkzaamheden op het gebied van woonaanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten in Oegstgeest, gebruiken wij de nieuwste technieken en technologieën. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Onze medewerkers zijn vakbekwaam, goed opgeleid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Meer weten over onze werkwijze, bel ons via 071 – 5 233 239.

Garanties en keurmerken

Barendse geeft altijd garantie op huis aanpassingen. U krijgt 24 maanden garantie op de afwerkingen van woningaanpassingen voor ouderen, mindervaliden en gehandicapten.

Installatiebedrijf Barendse is een erkend en gecertificeerd bedrijf. Dit blijkt uit het feit dat wij in het bezit zijn van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het certificaat houdt in dat wij volgens de geldende ARBO-normen werken. Onze medewerkers, producten en processen voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

Uneto-VNI: dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI): Barendse is opgenomen in het erkenningsregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Wij zijn partner van Thuiscomfort. Thuiscomfort biedt gerichte informatie over het aanpassen van huizen van senioren en mensen met een beperking. Samen vinden we altijd een comfortabele en passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Veelgestelde vragen over woningaanpassing Oegstgeest

Wat zijn woningaanpassingen?
Woning aanpassingen zijn aanpassingen in en buiten huis, die het mogelijk maken voor u om zelfstandig in uw huis te blijven wonen. Huisaanpassingen zijn zeer geschikt voor mensen die zich door ouderdom, ziekte of handicapt niet meer vrij kunnen bewegen in hun eigen huis. Huis aanpassingen zorgen voor meer vrijheid en zelfstandigheid.

Wat valt er onder woningaanpassingen?
Huisaanpassingen bestaan vaak uit het aanpassen van de badkamer, het toilet en de keuken. Barendse monteert onder andere douchestoeltjes, wandbeugels en verhoogde toiletpotten. Wij creëren ook vlakke douchehoeken, brengen éénhendelmengkranen aan en leggen antislip vloertegels.

Voor wie zijn woonaanpassingen?
Woningaanpassingen zijn geschikt voor mensen die door ziekte, handicap of ouderdom niet meer de mogelijkheid hebben zich zelfstandig te bewegen in hun eigen woonomgeving.

Wij geven u graag uitgebreid advies over onze zorgaanpassingen. Voor vrijblijvend advies of een gratis offerte, belt u met 071 – 5 233 239.

Voert Barendse naast woningaanpassingen nog meer werkzaamheden uit in Oegstgeest?
Naast woningaanpassing gaat u ook naar Barendse voor:

 • Loodgieterswerk
 • Dakwerkzaamheden
 • Onderhoud en renovatie

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel