• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Riool aanleggen Voorschoten

Riool aanleggen in Voorschoten

Heeft uw riool onderhoud nodig of wilt u nieuwe riolering aan laten leggen en woont u in Voorschoten? Bij loodgietersbedrijf Barendse kunt u terecht voor diverse rioleringswerkzaamheden. Wij leggen uw riool bijvoorbeeld aan of . Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inhoudsopgave

Daarom laat u werkzaamheden aan het riool door een professional uitvoeren

 1. Voor een leek zijn werkzaamheden aan het riool bijna onmogelijk te verrichten. Wilt u zeker weten dat de werkzaamheden goed en efficiënt uitgevoerd worden? Kies dan voor een professional. Barendse is een professioneel installatiebedrijf met veel ervaring op het gebied van werkzaamheden aan het riool.
 2. We beschikken over de juiste apparatuur om alle werkzaamheden aan uw riool naar behoren uit te voeren. Een voorbeeld is rioolontstoppingsapparatuur en apparatuur voor cameraonderzoeken.
 3. Bij Barendse krijgt u maar liefst 24 maanden garantie op werkzaamheden en materialen.
 4. Barendse is een gecertificeerd en erkend loodgietersbedrijf.
 5. Wij zijn in het bezit van certificaten en erkenning. Zo zijn wij bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat we volgens de ARBO-normen werken. Dit vermindert de kans op ongelukken tijdens het werken. Barendse in ook opgenomen in het erkenningregister SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en Sterkin. Dat betekent dat we voldoende deskundigheid hebben op het gebied van installatie. We beschikken bovendien over de juiste en veilige werkkleding die nodig is bij een riolering aanleggen.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Geniet van de voordelen van Barendse

Volledige ontzorging

Bij ons staan kwaliteit en volledige ontzorging voorop. De loodgieter houdt exact bij welke werkzaamheden hij bij u heeft uitgevoerd. Als u de volgende keer contact met ons heeft, weten wij precies wat er speelt.

Persoonlijke communicatie

Barendse kiest voor een persoonlijke benadering. Wij staan daarom altijd open om uw vragen te beantwoorden of om u advies te geven. Wij gaan een langdurige relatie met u aan. Of u nu een particulier bent of de directeur van een groot bedrijf.

Een transparant bedrijf

Wij zijn een transparant bedrijf dat duidelijke afspraken met u maakt. U hoeft bovendien nooit speciale verzekeringen af te sluiten. Bij Barendse zijn er geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Onze algemene voorwaarden zijn afkomstig uit de brancheorganisatie.

Milieuvriendelijk

Barendse is een duurzaam en groen bedrijf. Het duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie.

We werken met groene materialen en producten en we scheiden onze afval. Puin, kit, verf, bitumen en papier worden allemaal apart gehouden. Diverse erkende afvalverwerkers handelen het afval af en verwerken het op een verantwoorde manier.

Vakbekwaam

De medewerkers van Barendse hebben veel ervaring en zijn vakbekwaam. Al ons personeel is in het bezit van een VCA-certificaat en heeft een passende opleiding.

Gecertificeerd en erkend

Wij hebben een VCA-certificaat. Dat betekent dat wij volgens de ARBO-normen werken. Zo wordt de kans op ongevallen op de werkvloer vermindert.

Barendse is daarnaast opgenomen in het erkenningsregister SEI en STERKIN, omdat wij over voldoende vakbekwaamheid beschikken.

Naast vakbekwaamheid hebben wij ook de juiste en veilige werkuitrusting die nodig is bij het aanleggen van rioleringen.

De meest geavanceerde technieken

Wij zijn ons constant aan het ontwikkelen als rioleringsbedrijf. Dit zorgt ervoor dat wij werk van een hoog kwaliteitsniveau afleveren.

Barendse is lid van brancheorganisatie UNETO VNI. Als u onze hulp in schakelt, hebt u de garantie dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn.

Ruim 50 jaar actief

In 1961 is Barendse als familiebedrijf begonnen. Wij hebben dus ruim 50 jaar ervaring op het gebied van rioleringen. Tegenwoordig werkt al de derde generatie met plezier bij het bedrijf.

Kleine en grote klussen

Barendse voert alle werkzaamheden aan het riool graag voor u uit. Van lekkage tot het geheel vervangen van de riolering.

Onze Rioleringswerkzaamheden in Voorschoten

Hieronder staan alle werkzaamheden weergegeven die wij aan uw riool kunnen uitvoeren:

Lekkages aan uw riool verhelpenieuwe riolering aanleggen

Een lek aan uw riool is vervelend. Het is vaak lastig om te zien waar het lek precies is. Loodgietersbedrijf Barendse ontdekt snel waar een lek zich bevindt en repareert uw riool direct.

Stankklachten onderzoeken

Heeft u last van rioolstank in uw huis? Rioolstank is een vieze indringende geur die u het liefst meteen uit uw huis verjaagt. De oorzaak is meestal slechte ontluchting of lekkage van het riool. Wij zoeken uit waar de stankklachten precies vandaan komen en we zorgen ervoor dat de vieze geur zo snel mogelijk verdwijnt.

Verhelpen van verstoppingen

Is uw riool verstopt? Een verstopt riool is erg vervelend. Barendse is 24 uur per dag bereikbaar. Wij hebben ons eigen professionele rioolontstoppingsapparatuur, waardoor de verstopping van uw riool in een mum van tijd is verholpen.

Cameraonderzoek in uw riool

Soms biedt het ontstoppen van het riool geen oplossing. In dat geval voeren één van onze loodgieters een cameraonderzoek uit. Met het cameraonderzoek wordt snel nagegaan of uw riolering scheuren, barsten en lekken vertoont.

Riolering en standleidingen vernieuwen

Zijn er gebreken aan uw riolering en wilt u de riolering en standleidingen laten vervangen? Loodgietersbedrijf Barendse verwijdert uw bestaande riool en vervangt deze door nieuwe rioolbuizen. We kunnen uw hele riool vervangen, of slechts een deel.

Uw grondriolering vervangen

Laat uw grondriolering vervangen door een specialist, want dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Onze loodgieters hebben veel ervaring met het vervangen van grondrioleringen. Als u uw grondriolering laten vervangen, bent u bij Barendse aan het juiste adres.

Nieuwe riolering aanleggen

Wij leggen ook een gloednieuwe riolering voor u aan. Een nieuwe riolering aanleggen is mogelijk in uw huis en in uw tuin. Installatiebedrijf Barendse voert alles met professionele apparatuur uit en regelt alles op korte termijn.

 

Zo vraagt u een gratis offerte aan

Stap 1: Voor alle rioolwerkzaamheden bent u bij Barendse aan het juiste adres. Vul de offerte in op onze site in.

Stap 2: Wij plannen graag een afspraak met u. Er komt dan één van onze loodgieters bij u kijken wat er precies aan uw riool moet gebeuren.

Stap 3: De offerteprijs wordt vastgesteld naar aanleiding van de precieze werkzaamheden die aan uw riool moeten worden uitgevoerd. In de offerte wordt ook vermeld wat de algemene voorwaarden zijn.

Stap 4: Zodra u de offerte bevestigd, plannen we meteen een afspraak met u. Op de door u gewenste dag komt de loodgieter langs. De loodgieter voert dan de afgesproken werkzaamheden voor u uit.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als mijn riool verstopt is?

Als uw riool verstopt is, loopt het water niet goed weg. Dit merkt u doordat de wasbak, de toiletpot en/of het doucheputje vol met water blijven staan. Soms ontstaat er ook een nare stank.

Mijn riool is verstopt. Wat moet ik doen?

Neem contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om de verstopping aan uw riool te verwijderen. We raden u aan om tot die tijd zo weinig mogelijk gebruik van het riool te maken.

Kan ik jullie ook inschakelen bij andere loodgieters klussen?

Ja, behalve het onderhoud en het aanleggen van rioleringen voert Barendse ook deze loodgieters klussen uit:

 • Diverse type boilers plaatsen en vervangen
 • Onderzoek doen naar lekkages
 • Uw CV-ketel onderhouden
 • Gas- en waterleidingen aanleggen
 • Kranen inspecteren, vervangen en repareren
 • Mechanische ventilatie onderhouden

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel