• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Riolering Aanleggen en Onderhouden in Leiderdorp

riolering

Riolering aanleggen en onderhouden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat riolering aanlegt en onderhoudt? Woont u in Leiderdorp of in de omgeving van Leiderdorp? Of heeft u een bedrijf in deze omgeving? Neem dan contact op met rioleringsbedrijf Barendse. Wij voeren al onze werkzaamheden zeer efficiënt uit. Hierbij profiteert u van onze jarenlange ervaring, extra service en een hele klantvriendelijke instelling. Vraag vandaag nog een vrijblijvende en GRATIS offerte aan.

Inhoud

 1. Rioleringsbedrijf Barendse biedt u een veelzijdig dienstenpakket
 2. 10 redenen om contact op te nemen met rioleringsbedrijf Barendse
 3. Laat werkzaamheden aan uw riool door een professional uitvoeren
 4. Vraag vrijblijvend een offerte voor rioleringswerkzaamheden aan
 5. Contact
 6. Veelgestelde vragen

Rioleringsbedrijf Barendse biedt u een veelzijdig dienstenpakket

Een rioleringsbedrijf houdt zich bezig met het onderhouden van het riool en met riolering aanleggen. Maak kennis met alle werkzaamheden die het ervaren personeel van Barendse voor u verzorgt:

Het verhelpen van verstoppingen aan het riool

Het verhelpen van verstoppingen aan het riool

Heeft u een verstopping aan uw riool in Leiderdorp? Een verstopping is ongemakkelijk en komt altijd ongelegen. Barendse is 24 uur per dag te bereiken als u een verstopt riool in Leiderdorp heeft. Door middel van ons eigen professionele rioolontstoppingsapparatuur is de verstopping van uw riool in Leiderdorp snel en effectief verholpen.

Het vernieuwen van standleidingen en riolering

Het vernieuwen van standleidingen en riolering

Vertoont uw riolering in Leiderdorp gebreken en wilt u de standleidingen en riolering laten vervangen door nieuwe? Barendse verwijdert uw bestaande riool en vervangt deze door nieuwe rioolbuizen. Het is mogelijk om uw complete riool te vervangen of alleen een gedeelte van het riool.

Het verhelpen van lekkages bij de riolering

Het verhelpen van lekkages bij de riolering

Een lekkage aan het riool is erg ongemakkelijk. Het is meestal lastig om te zien waar een lekkage precies vandaan komt. Wij ontdekken snel waar de lekkage zich bevindt en repareren uw riool in Leiderdorp meteen.

Het onderzoeken van stankklachten rondom het riool

Het onderzoeken van stankklachten rondom het riool

Heeft u last van rioolstank in uw woning in Leiderdorp? Rioolstank is een vieze indringende lucht die u het liefst zo snel mogelijk uit uw huis verbant. Het wordt vaak veroorzaakt door lekkage of slechte ontluchting van het riool. Neem bij stankklachten contact op met rioleringsbedrijf Barendse. Wij onderzoeken waar de stankklachten vandaan komen en zorgen ervoor dat de vieze lucht zo snel mogelijk verdwijnt.

Het aanleggen van nieuwe riolering, ook in de tuin

Het aanleggen van nieuwe riolering, ook in de tuin

Wilt u nieuwe riolering aanleggen rondom uw woning? Voor het aanleggen van nieuwe riolering in Leiderdorp moet u bij rioleringsbedrijf Barendse zijn. Wij leggen ook riolering aan in de tuin.

Bij Barendse regelen we alles op korte termijn voor u. Altijd met de meest professionele apparatuur.

Het vervangen van grondriolering

Het vervangen van grondriolering

Laat uw grondriolering vervangen door rioleringsbedrijf Barendse. Barendse is zeer gespecialiseerd en ervaren in het vervangen van grondriolering. U krijgt altijd te maken met de allerhoogste kwaliteit.

Het doen van camera-onderzoek in het riool

Het doen van camera-onderzoek in het riool

Bij het verstopt riool biedt het ontstoppen van de riolering niet altijd direct een oplossing. Als het ontstoppen van uw riool in Leiderdorp niet gelukt is, voeren wij een camera-onderzoek in uw riool uit. Dit instrument laat snel zien of er lekken, barsten of scheuren in het riool zitten.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

10 redenen om contact op te nemen met rioleringsbedrijf Barendse

Twijfelt u nog voor welk rioleringsbedrijf u moet kiezen? Wij hebben 10 redenen voor u opgesteld om contact op te nemen met rioleringsbedrijf Barendse voor onderhoud aan riolering en voor de aanleg van riolering in Leiderdorp.

1. Omdat wij persoonlijk met u communiceren
Wij communiceren op een open en directe manier met u. Rioleringsbedrijf Barendse is 24 uur per dag te bereiken. Wij beantwoorden al uw vragen, we geven u persoonlijk advies en we stellen graag een vrijblijvende, gratis offerte voor u op.

Door naar al uw wensen te luisteren, is het mogelijk om maatwerk te leveren. Profiteer van de persoonlijke en servicegerichte benadering van Barendse en voel u direct op uw gemak. Wij gaan graag een langdurige relatie met u aan.

2. Omdat wij een transparant bedrijf zijn en duidelijke afspraken met u maken
Bij rioleringsbedrijf Barendse hoeft u nooit speciale verzekeringen aan te schaffen. De offertes die wij opstellen zijn transparant en helder. Aan kleine letters en details doen wij niet.
Alle algemene voorwaarden die we hanteren, zijn afkomstig van de brancheorganisatie.

U betaalt vaste voorrijkosten en een uur rekenen wij per vijf minuten uit. Voor hulpmaterialen brengt rioleringsbedrijf Barendse slechts één keer een vast bedrag in rekening.

3. Omdat wij grote en kleine rioleringsklussen aannemen
Wat moet er precies aan uw riolering in Leiderdorp gebeuren? Heeft u een verstopping of wilt u een geheel nieuw riool aan laten leggen in Leiderdorp? Barendse heeft aandacht voor grote en kleine klanten. U wordt altijd even vriendelijk geholpen, hoe groot of klein uw klus ook is.

4. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met riolering aanleggen en onderhouden
Rioleringsbedrijf Barendse is in 1961 opgericht en bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Deze vele jaren ervaring gebruikt het derde generatie familiebedrijf om u perfect van dienst te zijn bij het aanleggen van een riolering en bij het bieden van onderhoud aan uw riolering in Leiderdorp.

5. Omdat wij u volledig ontzorgen
Tijdens het gehele proces van riolering aanleggen of riolering onderhouden in Leiderdorp, ontzorgen wij u. U hoeft zich nergens zorgen om te maken. Van aanvraag tot nazorg; wij nemen alles voor u uit handen.

Onze medewerkers houden exact bij welke rioleringswerkzaamheden ze bij u uitgevoerd hebben. Neemt u nogmaals contact met ons op, dan zijn we overal van op de hoogte.

6. Omdat wij een vakkundig rioleringsbedrijf zijn
De medewerkers die uw riolering aanleggen en het onderhoud aan uw riool in Leiderdorp uitvoeren, zijn vakbekwaam en hebben jarenlange ervaring. Al het personeel van Barendse heeft een passende opleiding gevolgd en bezit het VCA-certificaat. Ze hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Barendse is in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Hiermee tonen we aan dat we een veilige werkwijze hebben.

7. Omdat wij met de nieuwste technieken werken
Als rioleringsbedrijf zijn wij constant in ontwikkeling. Hierdoor maken wij het mogelijk om u nu en in de toekomst resultaten van een hoog kwaliteitsniveau te bieden.

Bij al onze rioleringswerkzaamheden in Leiderdorp maken wij gebruik van de nieuwste technologieën en technieken.

8. Omdat wij u kwaliteitswerk bieden
Als rioleringsbedrijf voldoen wij aan diverse kwaliteitseisen. Wij zijn lid van brancheorganisatie UNETO VNI.

Schakelt u onze hulp in, dan mag u ervan uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn. Wij kopen alleen materialen van A-kwaliteit in bij gerenommeerde groothandels.

Barendse geeft garantie op producten en diensten. Mocht er plotseling iets defect zijn, dan bieden we u direct een passende oplossing.

9. Omdat wij certificaten en erkenningen bezitten
Wij zijn VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen. Dit doen we om het aantal ongevallen op de werkvloer te verminderen.

Daarnaast is ons rioleringsbedrijf opgenomen in het erkenningenregister van SEI en STERKIN. Hiermee tonen we aan dat we beschikken over voldoende vakbekwaamheid.

Naast vakbekwaamheid beschikken we ook over een uitrusting die nodig is bij het aanleggen van riolering en bij het uitvoeren van andere rioleringswerkzaamheden.

Daarnaast zijn de vereiste normen en publicaties aanwezig om een riool zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

10. Omdat wij duurzaam en groen ondernemen
Vindt u een duurzame toekomst belangrijk? Barendse wel. Binnen ons bedrijf speelt het milieu een belangrijke rol. Duurzaam ondernemen hebben we onderdeel gemaakt van onze bedrijfsstrategie. Dit blijkt onder andere uit het feit dat we met groene materialen en producten werken.

Naast het gebruik van groene materialen en producten, houden we ons bezig met afval scheiden. We scheiden metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit van elkaar. Vervolgens wordt onze afvalstroom via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld en op een verantwoorde manier verwerkt.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Laat werkzaamheden aan uw riool door een professional uitvoeren

Wilt u dat de werkzaamheden aan uw riool in Leiderdorp degelijk en naar tevredenheid uitgevoerd worden? Laat uw riolering dan aanleggen door een professionele organisatie. Het biedt u vele voordelen:

Ervaring en efficiëntie
Werkzaamheden aan het riool zijn voor een leek bijna niet uit te voeren. Laat de werkzaamheden aan uw riool daarom door een professional uitvoeren. Dan weet u zeker dat alles efficiënt gebeurt. Barendse is een professioneel rioleringsbedrijf met jarenlange ervaring met rioleringswerkzaamheden.

In het bezit van de juiste apparatuur
Een professioneel bedrijf als Barendse beschikt over de juiste apparatuur om alle werkzaamheden aan uw riool naar behoren uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan rioolontstoppingsapparatuur en apparatuur om cameraonderzoeken in het riool uit te voeren.

Garantie
Een professioneel bedrijf is van zichzelf overtuigd en geeft u garantie. Bij Barendse krijgt u 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en materialen.

Erkend en gecertificeerd
Barendse is een erkend en gecertificeerd rioleringsbedrijf. Wij werken volgens de geldende ARBO-normen en onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Barendse is in het bezit van de volgende certificaten:

-VCA* certificaat
-Kiwa

Wij zijn daarnaast aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

-Uneto-VNI. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   

-SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Vraag vrijblijvend een offerte voor rioleringswerkzaamheden aan

Wilt u een offerte aanvragen bij ons rioleringsbedrijf? Een offerte voor rioleringswerkzaamheden in Leiderdorp is telefonisch aan te vragen of door ons contactformulier in te vullen. 100% vrijblijvend en GRATIS.

Wij plannen graag telefonisch een afspraak met u in. Er komt dan een medewerker van Barendse bij u langs om te bekijken wat er precies aan het riool moet gebeuren.

We stellen de offerteprijs vast naar aanleiding van de precieze werkzaamheden die we aan uw riool in Leiderdorp gaan uitvoeren. In de offerte vindt u ook alle algemene voorwaarden.

Wanneer u de offerte aan ons bevestigt, plannen we direct een afspraak met u in. Op de afgesproken dag komen we bij u langs. De vooraf besproken werkzaamheden voeren wij dan voor u uit.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Contact

Heeft u vragen aan rioleringsbedrijf Barendse? Wilt u advies ontvangen? Wij zijn uitstekend bereikbaar. Tijdens kantooruren belt u naar volgende telefoonnummer: 071-5233239.

Een e-mail sturen naar info@barendseleiden.nl is 24 uur per dag mogelijk. Wij voorzien u zo snel mogelijk van een antwoord.

Veelgestelde vragen

Wat is riolering?
Het riool bestaat uit een groot aantal buizen, putten, pompen en duikers. Deze zijn nodig om al het afvalwater naar een rioolwaterzuiveringsinstallatie te brengen.

Waarvoor is het riool te gebruiken?
De afvoeren in huis van gootsteen, toilet en douche zijn alleen gemaakt om afvalwater mee af te voeren. Andere stoffen en afval kunnen voor verstopping zorgen. Spoel dus geen etensresten, vet, olie, koffiedik, condooms of tampons door het riool. Deze stoffen en afval hoor je in de afvalbak te gooien.

Hoe werkt het riool?
Bij veel van onze bezigheden komen stoffen in het water die daar niet thuishoren. De stoffen die wij in het water brengen, zijn vaak schadelijk voor mensen, dieren en natuur.

Om water opnieuw te kunnen gebruiken, moet het water eerst gereinigd worden. Daar zorgen ze in een rioolwaterzuiveringsinstallatie voor. Voordat het water in een rioolwaterzuiveringsinstallatie terechtkomt, moet het water eerst ingezameld en getransporteerd worden. Dit is wat het riool doet.

Het water gaat door middel van kunststof buizen naar een centrale rioolbuis. Vanuit daar komt het water in betonnen buizen die het water naar de riool waterzuiveringsinstallatie transporteren. Het riool voert ook overtollig regenwater af.

Hoe weet ik of mijn riool verstopt is?
Bij een verstopt riool loopt het water niet goed weg. Dit merkt u doordat de toiletpot, het doucheputje of de wasbak vol met water blijft staan.

Wat moet ik doen bij een verstopt riool?
Neem contact op met Barendse. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de verstopping aan uw riool te verhelpen. Maak tot die tijd zo min mogelijk gebruik van het riool

Kan ik gratis een offerte voor rioleringswerkzaamheden aanvragen?
Jazeker, u vraagt 100% vrijblijvend en GRATIS een offerte aan via het offerteformulier.
Wat is het verschil tussen Rioleringsbedrijf Barendse en een ander rioleringsbedrijf?

Rioleringsbedrijf Barendse 

 • Rioleringsbedrijf Barendse is erkend en in het bezit van certificaten en aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties voor een rioleringsbedrijf.
 • Duurzaam ondernemen is onderdeel gemaakt van de bedrijfsstrategie.
 • Wij staan open voor zowel grote als kleine klanten tijdens klussen in of rondom huizen en bedrijfspanden. Alles is mogelijk op het gebied van riolering.
 • Wij hebben voor alle rioleringswerkzaamheden zelf personeel met jarenlange ervaring in dienst. Ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en bezit het VCA-certificaat. Daarnaast werken al onze medewerkers efficiënt en zeer vakkundig.

Een ander rioleringsbedrijf

 • Andere rioleringsbedrijven zijn niet altijd in het bezit van certificaten en ook geen lid van brancheorganisaties.
 • Niet ieder rioleringsbedrijf werkt milieuvriendelijk en met duurzame materialen.
 • Andere rioleringsbedrijven richten zich soms alleen op kleine klanten of juist op grote klanten.
 • Andere rioleringsbedrijven werken vaak met een wisselend personeelsbestand. Het is dan lastig in te schatten of het personeel wel geschikt en ervaren genoeg is voor een bepaalde klus.

Voeren jullie naast rioleringswerkzaamheden ook nog andere werkzaamheden uit?
Wij houden ons naast rioleringswerkzaamheden ook bezig met ander loodgieterswerk, woningaanpassingen, dakwerkzaamheden en onderhoud & renovatie.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel