timmerman

timmerman

Timmerman in Leiden Nodig? Timmerbedrijf Barendse Leiden voor Al Uw Timmerwerken

Op zoek naar een timmerbedrijf voor onderhoud of renovatie? Dan is een timmerman van timmerbedrijf Barendse Leiden wat u zoekt. Wij regelen niet alleen de timmerman voor u, maar ook de loodgieter, de tegelzetter en de stukadoor.

Voor het uitzoeken van nieuwe tegels of sanitair gaat u gewoon even langs in de showrooms van de leveranciers waar wij mee samenwerken. Uiteraard kunt u ook voor reparaties en klein timmerwerk bij een timmerman van ons timmerbedrijf terecht.

Daarom Kiest U voor een Timmerman van Timmerbedrijf Barendse Leiden

 • Kiest u voor Barendse Leiden, dan kiest u voor een timmerman van een timmerbedrijf dat luistert naar uw wensen en maatwerk levert. Wij geven u graag persoonlijk advies.
 • Bij Barendse Leiden staat kwaliteit voorop. Wij maken alleen gebruik van A-merken zoals Grohe, Geberit, Sphinx en Wisa.
 • Barendse Leiden heeft altijd de beste timmerman voor u. Al onze medewerkers hebben een opleiding gevolgd, jarenlang ervaring opgedaan en ze zijn tevens gecertificeerd.
 • Wij werken samen met leveranciers van sanitair. In hun showrooms kunt u bekijken wat u precies wilt op het gebied van nieuw sanitair. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een afspraak maken. Wij brengen voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Onderhoud en Renovatie door een Timmerman van Barendse Leiden

Timmerbedrijf Barendse Leiden biedt de volgende soorten onderhoud en renovatie aan:

Doelgroep Timmerwerk

Barendse levert onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan:
 • Particulieren
 • Instellingen
 • Woningbouw
 • Aannemers
 • Huiseigenaren
 • Vereniging van Eigenaren
 • Gemeente
 • Overheidsinstellingen
 • Diaconessenhuis Leiden

Garanties en Keurmerken van het Timmerbedrijf

Barendse Leiden geeft garantie op werkzaamheden en materialen. U krijgt 24 maanden garantie op alle timmerwerk van ons timmerbedrijf. Barendse Leiden is een erkend en gecertificeerd timmerbedrijf. Dit blijkt uit het feit dat het timmerbedrijf in het bezit is van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het houdt in dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Daarnaast is timmerbedrijf Barendse Leiden aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:
 • Uneto-VNI. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   
 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Het timmerbedrijf is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Waarom Laat u Onderhoud en Renovatie Uitvoeren door een Professional?

Voor uw woning heeft u uiteraard specifieke wensen als het op onderhoud en renovatie aankomt. Die wensen zijn voor een amateur vaak niet of niet volledig uit te voeren. Een professionele timmerman van Barendse Leiden heeft veel inlevingsvermogen en maakt al uw wensen waar op het gebied van onderhoud en renovatie. Wij nemen de tijd voor u en geven op een gerichte manier invulling aan uw verwachtingen. Laat u uw werkzaamheden uitvoeren door een timmerman van timmerbedrijf Barendse Leiden, dan weet u ook zeker dat alles in één keer helemaal goed gaat. Ons timmerbedrijf maakt van uw huis een thuis. [cta_block title="Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!" text="100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend" button="Vrijblijvende Offerte Ontvangen" href="http://barendseleiden.nl/offerte-2/"]

Offerte Aanvragen voor een Timmerman

 1. Geïnteresseerd in onderhoud en renovatie van ons timmerbedrijf? Bij Barendse Leiden vraagt u vrijblijvend een offerte aan. U plant telefonisch een afspraak met ons.
 2. Vervolgens komt een timmerman van Barendse op een door u gewenst tijdstip langs om te bekijken wat ons timmerbedrijf voor u kan betekenen. Uw wensen staan hierbij centraal.
 3. Na dit bezoek stellen we een offerte voor u op. Dit doen we binnen 1 tot 10 werkdagen. Hoe snel wij een offerte voor u opstellen, is afhankelijk van de precieze renovatie- en onderhoudswerkzaamheden die de timmerman van ons timmerbedrijf gaat uitvoeren.
 4. In de offerte vindt u allereerst de kosten voor het timmerwerk. Wij voegen ook een werkomschrijving toe. In de werkomschrijving vermelden we wat de precieze werkzaamheden op het gebied van onderhoud en renovatie door de timmerman zijn. In de offerte staan tevens onze algemene voorwaarden vermeld.
 5. U dient de offerte per mail aan ons te bevestigen of ondertekend aan ons terug te sturen in een antwoordenvelop. Daarna plannen we een afspraak met u in waarop de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden plaats gaan vinden.

Veelgestelde Vragen over Timmerwerk en Onderhoud & Renovatie

Wat doet een timmerman precies?

Een timmerman maakt onderdelen als kozijnen, ramen, deuren, trappen, dakkapellen, daken, vloeren en balklagen. [caption id="attachment_314" align="alignright" width="170"]gereedschap gereedschap[/caption]

Welke gereedschappen gebruikt een timmerman?

Bij zijn werkzaamheden voor onderhoud en renovatie maakt de timmerman gebruik van ouderwetse gereedschappen als hamer en draadnagel. Ook nieuwe technieken als meet-, stel-, en uitzetgereedschappen en diverse houtbewerkingsmachines komen van pas bij de werkzaamheden van timmerbedrijf Barendse Leiden.

Hoe gaat een timmerman te werk?

Een timmerman van Barendse Leiden werkt voor onderhoud en renovatie aan de hand van bouwtekeningen, mondelinge instructies en vele berekeningen. [cta_block title="Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!" text="100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend" button="Vrijblijvende Offerte Ontvangen" href="http://barendseleiden.nl/offerte-2/"]