• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Loodgieter Voorschoten

Loodgieter in Voorschoten

Heeft u een loodgieter in Voorschoten nodig? Voor al uw loodgieters klussen kiest u voor Barendse. Ons loodgietersbedrijf heeft namelijk vakbekwame en ervaren loodgieters in dienst die altijd geweldig werk verrichten. Barendse is een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf, dus u bent zeker van een uitstekend resultaat.   

Inhoudsopgave

Dit maakt Barendse zo uniek

Wat maakt Barendse zo bijzonder? Bij Barendse heeft u te maken met vakkundigheid, transparantie en efficiëntie. Daarnaast geniet u van nog veel meer voordelen bij loodgietersbedrijf Barendse:

Een erkend en gecertificeerd bedrijf

Wij zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Dit betekent dat onze loodgieters veilig werken volgens de geldende ARBO-normen. Dit doen we om de kans op ongevallen op de werkvloer te verkleinen.

We zijn als loodgietersbedrijf bovendien opgenomen in het erkenningenregister van STERKIn en KvNL. Dit houdt in dat we beschikken over voldoende vakbekwaamheid.

Behalve vakbekwaamheid beschikken onze loodgieters ook over een uitrusting die nodig is om onze klussen naar behoren uit te voeren. De vereiste normen en publicaties zijn daarnaast aanwezig om zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen wat betreft veiligheid en duurzaamheid.

Persoonlijke aandacht

Bij Barendse staan we 24 uur per dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, om u persoonlijk advies te bieden en een vrijblijvende en gratis offerte voor u samen te stellen.

Wij communiceren met u op een open en directe manier. Het is mogelijk voor ons om maatwerk te leveren, door aandachtig naar uw wensen te luisteren. U profiteert van de persoonlijke en servicegerichte benadering van Barendse en voelt u direct op uw gemak. We gaan graag een langdurige relatie met u aan.

Profiteer van de jarenlange ervaring van onze loodgieters

In 1961 werd installatiebedrijf Barendse opgericht. Het bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Deze vele jaren ervaring gebruikt het derde generatie familiebedrijf om u perfect van dienst te zijn bij allerlei loodgieters klussen.

Een transparant bedrijf

We maken altijd duidelijk afspraken. Dat betekent geen kleine lettertjes of details of bijkomende verzekeringen. De algemene voorwaarden die we hanteren, zijn afkomstig van de brancheorganisatie. Door voor loodgietersbedrijf Barendse te kiezen, kiest u voor transparantie.

Voor hulpmaterialen brengen wij maar één keer een vast bedrag in rekening. De voorrijkosten zijn ook een vast bedrag.

Vakkundig

Laat u uw loodgieters werkzaamheden uitvoeren bij Barendse. Dan heeft u te maken namelijk te maken met een vakkundig loodgietersbedrijf.

Ons bekwame medewerkers hebben jarenlange ervaring. Al ons personeel beschikt over een passende opleiding en bezit het VCA-certificaat. Ons personeel werkt daarnaast altijd vakkundig en efficiënt. Barendse heeft kwaliteit te allen tijde voorop staan.

Dat wij veilig werken, is bewezen. Wij zijn namelijk in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Voor grote en kleine klussen

Heeft u een grote loodgietersklus in Voorschoten? Of heeft u alleen een loodgieter nodig voor bijvoorbeeld klein onderhoud aan uw CV-ketel. De medewerkers van Barendse staan open voor al uw grote en kleine klussen.

U wordt volledig ontzorgt

Wij regelen alles voor u: van aanvraag tot nazorg. Door Barendse wordt u volledig ontzorgt. Onze loodgieters nemen alles voor u uit handen.

De loodgieter houdt exact bij welke werkzaamheden hij bij u heeft uitgevoerd. Als u de volgende keer weer contact met ons bedrijf opneemt, weten we precies wat er bij u speelt.

Kies voor duurzaam en groen ondernemen

Vindt u het milieu belangrijk? Barendse in ieder geval wel. Binnen ons bedrijf speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Duurzaam ondernemen is daarom een belangrijke onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Dat blijft onder andere doordat ons personeel met groene producten en materialen werken.

Behalve het gebruik van groene producten en materialen, houden we ons ook bezig met afval scheiden. We scheiden puin, verf, papier, kit, bitumen en metaal van elkaar. Onze afvalstroom wordt vervolgens via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld en verantwoord verwerkt.

De allerbeste kwaliteit

Wij voldoen aan verschillende kwaliteitseisen. Loodgietersbedrijf Barendse is lid van brancheorganisatie UNETO VNI.

Wij ontwikkelen ons installatiebedrijf constant om u de beste kwaliteit te leveren. Bij al onze werkzaamheden maken wij gebruik van de modernste technologieën en technieken.

Ons bedrijf beschikt over de beste en meest geavanceerde loodgietersapparatuur. Hierbij kunt u denken aan ladderliften, machines om druk te meten, diamantboormachines en veermachines.

Wanneer u de hulp van loodgietersbedrijf Barendse inschakelt, mag u er van uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn. Ons bedrijf heeft alle materialen in eigen beheer. Wij kopen bijvoorbeeld eigen platen zink in, wij snijden ze af en maken ze voor u op maat.

U krijgt daarbij garantie op onze producten en diensten. Gaat er plotseling iets kapot, dan staan we altijd meteen voor u klaar met een oplossing.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

De veelzijdigheid van loodgietersbedrijf Voorschoten

Een loodgieter houdt zich bezig met het de aanleg, het onderhoud en de reparatie van de waterleidingen, de riolering, verwarmingsnetwerk en sanitair. Daarnaast helpt een loodgieter u van al uw lekkages af. Oftewel, een loodgieter is onmisbaar bij al het onderhoud aan uw huis.

Loodgietersbedrijf Barendse is er voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Voorschoten, zoals:

Uw CV-ketel onderhouden

Het vervangen, plaatsen en onderhouden van uw CV-ketel. Wij geven u bovendien graag advies bij het vernieuwen van uw CV-ketel.

Oude en verstopte rioleringen vervangen

Met de meest geavanceerde apparatuur zorgt de loodgieter voor het professioneel vervangen van uw riolering. Ons installatiebedrijf legt ook nieuwe rioleringen aan. Dit doet doen we in uw huis, maar ook in uw tuin.

Een waterleiding of een gasleiding aanleggen

Een loodgieter van Barendse legt uw waterleiding of gasleiding op een 100% veilig en vakkundig manier aan.

Verstoppingen in riolering of afvoer verhelpen

Onze medewerkers verhelpen verstoppingen in uw riolering of afvoer. Door middel van een camera speurt de loodgieter de verstopping snel en professioneel op.

Kranen controleren, onderhouden en vervangen

We onderhouden, vervangen en controleren kranen, stortbakken en wastafels. Onze loodgieter van Barendse doen dit zowel in uw keuken, uw badkamer als in uw toilet.

Mechanische ventilatie onderhouden

De loodgieter onderhoudt uw mechanische ventilatie en maakt hem schoon. Hiermee heeft u weer schone lucht in huis. Dit komt uw gezondheid ten goede.

Vervangen en plaatsen van diverse type boilers

Barendse vervangt en plaatst diverse type boilers. Onze boilers zijn zeer geschikt voor het veilig verwarmen en opslaan van water.

Radiatoren vervangen

De loodgieter plaatst snel en gemakkelijk een nieuwe radiator voor u.

Lekkages vinden en verhelpen

We vinden uw lekkages en verhelpen ze. Ons bedrijf is gespecialiseerd en ervaren op het gebied van lekdetectie. Wij sporen uw lekkage in de badkamer, riolering en CV snel op.

De voordelen van een professional

Er zijn vele redenen te noemen waarom het verstandig is om voor een professionele loodgieter Voorschoten te kiezen. Dit zijn de 3 belangrijkste:

Mooi afgewerkt

Al onze klussen werken wij mooi af. Dit doen we met de juiste materialen, apparatuur, machines en gereedschappen. Onze loodgieters werken leidingen bijvoorbeeld altijd weg.

Al uw werkzaamheden in één keer perfect uitgevoerd

Barendse maakt duidelijke afspraken met u en komen deze altijd na. Laat u uw loodgieterswerkzaamheden uitvoeren door ons, dan weet u ook zeker dat alles in één keer perfect wordt uitgevoerd.

Expertise en ervaring

Niet iedereen heeft de vaardigheid om loodgieterswerkzaamheden juist uit te voeren. Kiest u voor een loodgieter van Barendse, dan weet u zeker dat er iemand met veel ervaring en expertise bij u over de vloer komt. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werken met de meest geavanceerde apparatuur.

Doelgroep loodgieter Voorschoten

Ons loodgietersbedrijf in Voorschoten voert werkzaamheden uit voor:

 • Particulieren
 • Gemeenten
 • Ziekenhuizen
 • Overheidsinstellingen
 • Huiseigenaren
 • Woningbouw
 • Diverse soorten ondernemingen
 • Aannemers

Onze garanties en keurmerken

Barendse geeft 24 maanden garantie op werkzaamheden en materialen van de loodgieter in Voorschoten.

Wij zijn een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf in Voorschoten. Dit wordt bewezen doordat ons bedrijf in het bezit is van de volgende certificaten:

 • Kiwa: Onze medewerkers, producten en onze processen voldoen aan verschillende kwaliteitseisen.
 • VCA* certificaat: Dit betekent dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen.

Barendse is bovendien aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Uneto-VNI: De organisatie voor de technische detailhandel en voor de installatiebranche.
 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven): Barendse is opgenomen in het erkenningenregister. Ons bedrijf beschikt namelijk over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het loodgieterswerk naar behoren uit te voeren.

Geheel vrijblijvende offerte voor een loodgieter in Voorschoten

Vraag nu een offerte bij ons loodgietersbedrijf aan! Een offerte voor loodgieter werkzaamheden in Voorschoten is op 2 verschillende manier aan te vragen:

 • door ons contactformulier in te vullen
 • door ons  te bellen (via 071-5233239 tijdens kantooruren)

Een offerte is overigens 100% GRATIS en vrijblijvend. Wij plannen meteen een afspraak met u, nadat u de offerte heeft aangevraagd. Er komt de loodgieter komt kijken wat er precies gedaan moet worden.

We stellen naar aanleiding van dit bezoek zo snel mogelijk een offerte voor u op. Meestal gebeurt dit binnen 1 tot 10 werkdagen. Dit hangt af van de hoeveelheid werkzaamheden die door de loodgieter verricht moeten worden.

In de offerte vindt u een overzicht van alle kosten. Wij voegen ook een werkomschrijving toe. Hierin staat hoe de loodgieter in Voorschoten te werk gaat en welke werkzaamheden hij uit gaat voeren. Tot slot vindt u ook een overzicht met de algemene voorwaarden in de offerte. Bij Barendse weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Zo neemt u contact met ons op

Heeft u vragen over ons werkzaamheden of wilt u advies over loodgieterswerkzaamheden ontvangen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar per e-mail. Ons e-mailadres is  info@barendseleiden.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Wij zijn ook per telefoon te bereiken. We zijn op kantooruren bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 071-5233239

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor loodgietersbedrijf Barendse?

Ons loodgietersbedrijf:

 • Wij werken op een milieuvriendelijke manier.
 • Barendse is erkend, in het bezit van certificaten en aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties.
 • Ons personeel heeft jarenlange ervaring en heeft de juiste opleidingen. Ons personeel werkt daarnaast zeer efficiënt en vakkundig.
 • Wij staan open voor allerlei klanten: particulieren, bedrijven, overheden. Als u een loodgietersklus heeft, staan wij voor u klaar.

Andere loodgietersbedrijven:

 • Werken vaak met een wisselend personeelsbestand. Het is in dat geval lastig in te schatten of een loodgieter wel geschikt en ervaren genoeg voor een bepaalde klus.
 • Zijn niet altijd lid van brancheorganisaties en hebben geen certificaten.
 • Richten zich soms alleen op grote klanten of juist op kleine klanten.
 • Werken zelden met duurzame materialen en op een milieuvriendelijke manier.

Welke werkzaamheden voert een Barendse uit?

Onze loodgieters leggen leidingen aan en zorgen voor het onderhoud en reparatie van gas- en waterleidingen. Daarnaast worden onze loodgieters in Voorschoten ingeschakeld worden voor diverse werkzaamheden aan radiatoren, cv ketels, sanitair en riool.

Wanneer zijn jullie bereikbaar voor loodgieterswerkzaamheden in Voorschoten?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar per mail. Per telefoon zijn we bereikbaar tijdens kantooruren. Neem contact met ons op om vragen te beantwoorden, voor advies of een offerte.

Zijn er andere klussen waar voor ik ook bij jullie terecht kan?

Ja, naast loodgieterswerk in Voorschoten houden wij ons ook bezig met: dakwerkzaamheden, onderhoud & renovatie en woningaanpassingen.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel