Loodgieter in Leiden

Loodgieter in Leiden

Loodgieter in Leiden – Aanleg en Onderhoud van Sanitair, Verwarmingsinstallaties, Waterleidingen en Riolering

Bent u op zoek naar een loodgieter in Leiden of in de omgeving van Leiden? Wilt u bijvoorbeeld gas- en waterleidingen aan laten leggen? Of heeft uw riolering onderhoud nodig?

Kies voor een loodgieter van Barendse Leiden. Loodgietersbedrijf Barendse Leiden heeft vakkundige, ervaren loodgieters in dienst die deze en meer werkzaamheden voor u verrichten.   

 

Daarom Kiest U Voor een Loodgieter van Loodgietersbedrijf Barendse Leiden

 • Barendse Leiden gaat voor een persoonlijke benadering. Daarom staan wij altijd open om uw vragen te beantwoorden of om u advies te geven. Wij gaan als loodgietersbedrijf graag een langdurige relatie met u aan.
 • Loodgietersbedrijf Barendse Leiden beschikt over de beste en meest geavanceerde loodgietersapparatuur. Hierbij kunt u denken aan veermachines, diamantboormachines, machines om druk te meten en een ladderlift.
 • Ons loodgietersbedrijf heeft alle materialen in eigen beheer. Wij kopen als loodgietersbedrijf bijvoorbeeld eigen platen zink in, we snijden ze af en maken ze voor u op maat.
 • De loodgieter houdt precies bij welke werkzaamheden hij bij u uitgevoerd heeft. Als u de volgende keer opnieuw contact met ons loodgietersbedrijf opneemt, weten we precies wat er bij u speelt.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Loodgietersbedrijf met Diverse Soorten Loodgieterswerkzaamheden

Loodgietersbedrijf Barendse Leiden is er voor al uw loodgieterswerkzaamheden, zoals:

Voor Wie?

Onze loodgieters in Leiden zijn werkzaam voor:
 • Particulieren
 • Instellingen
 • Woningbouw
 • Aannemers
 • Huiseigenaren
 • Vereniging van Eigenaren
 • Gemeente
 • Overheidsinstellingen
 • Diaconessenhuis Leiden
[caption id="attachment_119" align="alignright" width="83"]kiwa gecertificeerd kiwa gecertificeerd[/caption]

Garanties en Keurmerken

Barendse Leiden geeft 24 maanden garantie op werkzaamheden en materialen van de loodgieter. Wij zijn een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf. Dit blijkt uit het feit dat ons bedrijf in het bezit is van het VCA* certificaat. Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa. Het houdt in dat we werken volgens de geldende ARBO-normen. Onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Daarnaast is Barendse Leiden aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:
 • Uneto-VNI. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   
 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Waarom Laat U uw Loodgieterswerkzaamheden Uitvoeren door een Professional?

Loodgieterswerkzaamheden zijn niet door iedereen uitvoerbaar. Kiest u voor een loodgieter van Barendse Leiden, dan weet u zeker dat er een loodgieter met veel ervaring en expertise bij u thuis langskomt. Een loodgieter die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. Wij maken duidelijke afspraken met u en komen deze altijd na. Laat u uw loodgieterswerkzaamheden uitvoeren door een medewerker van Barendse Leiden, dan weet u ook zeker dat alles in één keer helemaal goed gaat. Wij werken alles mooi af. Leidingen worden altijd weggewerkt. Dit doen we met de juiste gereedschappen, machines, materialen en apparatuur. [cta_block title="Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!" text="100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend" button="Vrijblijvende Offerte Ontvangen" href="http://barendseleiden.nl/offerte-2/"]

Hoe Werkt het Aanvragen van een Offerte voor een Loodgieter in Leiden?

 1. U vraagt bij Barendse altijd vrijblijvend een offerte aan voor onze loodgieterswerkzaamheden. Dit doet u door telefonisch contact met ons op te nemen.
 2. Wij plannen dan direct een afspraak met u in. De loodgieter komt op een door u gewenst moment bij u langs om te bekijken wat er precies moet gebeuren.
 3. Naar aanleiding van dit bezoek stellen wij zo snel mogelijk een offerte voor u op. Over het algemeen gebeurt dit binnen 1 tot 10 werkdagen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden die door de loodgieter verricht moeten worden.
 4. In de offerte vindt u de kosten voor het werk van de loodgieter. Wij voegen tevens een werkomschrijving toe. Hierin staat hoe de loodgieter te werk gaat en welke werkzaamheden hij uit zal voeren. In de offerte vermelden wij tevens de algemene voorwaarden.
 5. U dient de offerte per mail aan ons te bevestigen of ondertekend aan ons terug te sturen in een antwoordenvelop. Daarna plannen we een afspraak met u in. Op de geplande dag komt de loodgieter langs om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren.
[caption id="attachment_250" align="alignright" width="300"]lekkage waterleiding opsporen lekkage waterleiding opsporen[/caption]

Veelgestelde Vragen over Loodgieterswerkzaamheden

Welke werkzaamheden voert een loodgieter uit?

Een loodgieter legt leidingen aan en zorgt voor onderhoud en reparatie van gas- en waterleidingen. Daarnaast kan een loodgieter ingeschakeld worden voor diverse werkzaamheden aan sanitair, riool, cv ketels en radiatoren.

Wanneer is Barendse Leiden bereikbaar voor loodgieterswerkzaamheden?

Loodgietersbedrijf Barendse Leiden is 24 uur per dag telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen, advies of een offerte. [cta_block title="Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!" text="100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend" button="Vrijblijvende Offerte Ontvangen" href="http://barendseleiden.nl/offerte-2/"]