Complete Dak Renovatie In Leiderdorp

Dak renovatie Leiderdorp

Dak renovatie Leiderdorp

Bent u gebreken tegengekomen aan uw dak? Bent u op zoek naar een dakdekker in Leiderdorp voor het uitvoeren van een dak renovatie? Dakdekkersbedrijf Barendse is u graag van dienst met het uitvoeren van een uitgebreide dak renovatie in Leiderdorp. Wij maken het dak van uw huis of pand weer volledig waterdicht en tochtvrij. Dit geldt voor zowel hellende daken als platte daken. Neem contact met ons op.

Index

Voor een dak renovatie in Leiderdorp gaat u naar Barendse

Heeft u te maken met één van de volgende problemen?

 • Een lek dak
 • Dakpannen die kapot zijn
 • Dakgoten die lekken
 • Kapot loodwerk
 • Schade aan uw dak door storm
 • Scheve dakpannen
 • Vochtige plekken onder het dak
 • Defect loodwerk rondom uw dak

Problemen aan uw dak? Laat ze oplossen door Barendse met dak renovatie in Leiderdorp
Dit zijn vervelende problemen die steeds erger worden en mogelijk zelfs tot gevaarlijke situaties leiden. Voor alle gebreken aan uw dak neemt u contact op met Barendse. We helpen u graag met een betrouwbare en snelle dakreparatie of dak renovatie, waarna al uw persoonlijke bezittingen vervolgens uitstekend beschermd zijn.

We stellen vrijblijvend een offerte voor dak renovatie in Leiderdorp voor u op
Vraag vrijblijvend en GRATIS een offerte bij ons aan. We maken zeer snel een prijsberekening voor u. Deze offerte is uiteraard volledig gebaseerd op uw wensen.

We maken duidelijke afspraken met u
Voordat we beginnen met een dak renovatie in Leiderdorp, maken we eerst een aantal afspraken met u. Dit doen we naar aanleiding van uw specifieke wensen. Deze afspraken komen we uiteraard ook na.

Al onze dakdekkers zijn vakkundig
Ons personeel is goed opgeleid en zeer vakkundig. Op het gebied van dak renovatie en dakbedekking hebben zij diverse cursussen gevolgd. Wij hebben medewerkers in dienst met jarenlange ervaring die werkelijk alle snufjes van het vak kennen. Kiest u voor een dakdekker van Barendse, dan kiest u voor een specialist.

Wij bieden u volledige ontzorging
Van aanvraag tot nazorg; wij regelen alles voor u op het gebied van dak renovatie. U richt zich volledig op uw eigen bezigheden terwijl wij ons bezig houden met het repareren of renoveren van uw dak.

Wij zijn een kei in het afleveren van kwaliteitswerk
Bij Barendse zijn alle producten, diensten en installatieconcepten technisch in orde. Wij kopen alleen materiaal in bij gerenommeerde groothandels. Dit zijn duurzame materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast werken we alleen met de nieuwste technieken en technologieën. Wij garanderen u dat u jarenlang plezier zult hebben van een tochtvrij en waterdicht dak.

We zijn erkend en gecertificeerd
Als dakdekkersbedrijf zijn wij erkend en gecertificeerd. We bezitten de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat. Dit houdt in dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen.
 • Kiwa. Onze processen, diensten en werknemers voldoen aan diverse kwaliteitseisen.

Als dakdekkersbedrijf zijn wij aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Uneto-VNI. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat wij beschikken over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het dak renovatie werk naar behoren uit te voeren.

Wij denken aan het milieu
Duurzaam ondernemen is onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Wij vinden het milieu een belangrijk aspect tijdens een dak renovatie. Als wij daken renoveren, werken we met groene materialen en producten. We scheiden afvalsoorten, zoals metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit.

Een aantal erkende afvalverwerkers zorgen voor een juiste afhandeling van de afvalstroom en verwerken het afval vervolgens op een verantwoorde manier.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Alle werkzaamheden op het gebied van een dak renovatie in Leiderdorp

Wij verzorgen diverse werkzaamheden op het gebied van dak renovatie. Welke werkzaamheden dat exact zijn, lichten we hieronder nader toe:

Kies voor dak renovatie door een professional

Een dakrenovatie is een grootschalig project waar heel veel bij komt kijken. Een dakdekker van Barendse regelt alles voor u: van advies tot afwerking. Wij bieden u als professional het beste eindresultaat en daarbij de minste zorgen. Vrijblijvend een persoonlijke prijsopgave Bij ons zit u nooit direct ergens aan vast. U vraagt bij Barendse 100% vijblijvend en GRATIS een offerte aan. We nemen de tijd voor u bij het opstellen van een offerte. We vragen u uitgebreid naar uw wensen op het gebied van een dak renovatie en zetten uw wensen om in een werkomschrijving met een bijbehorende prijs. Transparantie en helderheid Kleine letters of details? Die komt u bij ons niet tegen. Alle offertes van Barendse zijn transparant en duidelijk. U heeft daarom ook geen speciale verzekering nodig. Wij hanteren alleen algemene voorwaarden die afkomstig zijn van de brancheorganisatie. Bij Barendse betaalt u altijd vaste voorrijkosten. Een uur wordt per vijf minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen we slechts eenmaal een vast bedrag in rekening. Creatieve oplossingen en advies op maat Wij snappen dat u jarenlang wilt genieten van uw gerenoveerde dak. We doen er dan ook alles aan om u tevreden te stellen. U krijgt altijd advies op maat en we bieden u creatieve oplossingen op het gebied van dak renovatie. Ervaren dakdekkers Onze dakdekkers zijn ervaren en gecertificeerd. Ze werken veilig en beschikken over de juiste gereedschappen en materialen. Complete ontzorging Bij een professional wordt u uiteraard volledig ontzorgd. We nemen alles voor u uit handen. Van begin tot eind. Wij leveren een dak renovatie altijd compleet af. De nieuwste technieken en technologieën Bij een dak renovatie werken wij als professional met de meest nieuwe technieken en technologieën. Wij bieden u graag alleen het allerbeste en daarom zijn wij constant in ontwikkeling. Garantie op een dak renovatie in Leiderdorp U krijgt bij een professioneel bedrijf garantie op een dak renovatie. Hiermee bedoelen we garantie op producten en diensten die aan bod komen tijdens een dak renovatie. Gaat er iets kapot of bent u niet tevreden? Wij staan altijd voor u klaar met een oplossing. [cta_block title="Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!" text="100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend" button="Vrijblijvende Offerte Ontvangen" href="http://barendseleiden.nl/offerte-2/"]

Vraag snel een offerte voor dak renovatie in Leiderdorp aan

Heeft u interesse in een dakrenovatie in Leiderdorp? We doen u graag een aantrekkelijk aanbod. Om een offerte te ontvangen, maakt u telefonisch een afspraak met ons. Op een passend moment komt er een dakdekker bij u langs om te bekijken wat we aan uw dak kunnen doen. Naar aanleiding van dit bezoekje stellen we zo snel mogelijk een offerte voor dak renovatie voor u op. In ons aanbod vindt u de kosten voor dak renovatie terug. We sluiten een werkomschrijving toe voor uw dak renovatie. Hierin staat hoe de dakdekker te werk gaat en wat de precieze werkzaamheden zijn. In de offerte voegen wij tevens onze algemene voorwaarden toe. Bevestig de offerte aan ons per mail of stuur deze ondertekend aan ons terug in een antwoordenvelop. We plannen hierna graag een afspraak met u in waarop de dakrenovatie plaatsvindt. [cta_block title="Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!" text="100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend" button="Vrijblijvende Offerte Ontvangen" href="http://barendseleiden.nl/offerte-2/"]

Veelgestelde vragen over dak renovatie

Welke gebreken komen jullie vaak tegen aan daken? Gebreken waar een dak op zijn tijd mee te maken krijgt, zijn lekkages, vervuiling en defect loodwerk. U voorkomt deze problemen als u uw dak op tijd laat renoveren door dakdekkersbedrijf Barendse. Wat zijn veelvoorkomende soorten dakbedekking die jullie aanbieden bij een dak renovatie? Wij maken gebruik van verschillende soorten dakbedekking. Maak een keuze uit de volgende materialen:
 • Bitumen
 • Zink
 • Lood
 • Koper
 • Shingels
 • Dakpannen
 • Golfplaten
Houden jullie tijdens het daken renoveren rekening met het milieu? Jazeker, het milieu is een speerpunt van ons bedrijf en speelt tijdens onze dak renovatie werkzaamheden een belangrijke rol. Wij hebben verschillende soorten duurzame dakbedekking in ons assortiment. We bieden u zelfs de optie om voor een groen en milieuvriendelijk vegetatiedak te kiezen. Afval dat voortkomt uit een dak renovatie, wordt direct gescheiden. We werken samen met een aantal erkende afvalverwerkers die de afvalstroom op een milieuvriendelijke manier verwerken. [caption id="attachment_581" align="alignright" width="270"]Neem contact op voor een dak renovatie in Leiderdorp Neem contact op voor een dak renovatie in Leiderdorp[/caption] Wanneer kan ik jullie bereiken voor wat meer informatie over dakrenovaties? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw vragen te beantwoorden, om advies te geven en om een offerte voor u op te stellen. U bereikt ons telefonisch of per mail. Telefoonnummer: 071-5233239 Emailadres: info@barendseleiden.nl