• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Heeft u mankementen aan uw dak ontdekt? Zoekt u een dakdekker voor het uitvoeren van een dak renovatie in Voorschoten? Dakdekkersbedrijf Barendse is u graag van dienst. We voeren verschillende werkzaamheden aan daken uit, van kleine werkzaamheden zoals kapotte dakpannen tot een complete dakrenovatie.

We zorgen ervoor dat uw dak weer volkomen bestand is tegen water en uw huis weer vrij van tocht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Inhoudsopgave

Ons aanbod aan dakrenovatiediensten in Voorschoten

Bij dakdekkersbedrijf Barendse voeren we verschillende werkzaamheden uit aan daken. Dit varieert van kleine werkzaamheden tot volledige dakrenovaties. Onze dakdekkers zijn vakkundig genoeg om alle soorten werkzaamheden aan uw dak uit te voeren. We voeren onder andere de volgende dakwerkzaamheden uit:

Het plaatsen en vernieuwen van dakpannen

Missen er dakpannen of zijn er dakpannen gebroken? Een dakdekker van Barendse zorgt er graag voor dat uw pannendak er weer als nieuwe uitziet. De gebroken dakpannen worden vervangen en bij missende dakpannen worden er nieuwe geplaatst. De dakpannen zijn van uitstekende kwaliteit en worden op een professionele manier geplaatst.

Vernieuwen van de loodwerken van de schoorsteen

Komt er water door uw schoorsteen naar beneden? Dit is meestal een teken dat uw schoorsteen opnieuw in het lood gezet moet worden. Het is ook mogelijk dat uw schoorsteen volledig vervangen moet worden. De dakdekkers van Barendse vervangen graag het loodwerk van uw schoorsteen. Dit gebeurt op een bekwame manier, zoals u van ons gewend bent.

Nieuw zinkwerk plaatsen

De dakgoot valt ook onder de dakwerkzaamheden die we bij Barendse realiseren. Bevat het zinkwerk van uw dakgoot mankementen? Dan komt een dakdekker van Barendse dit graag voor u repareren. Het nieuwe zinkwerk dat we gebruiken is van uitstekende kwaliteit.

Vervangen van zinkwerk van roevendak

Beschikt u over een roevendak met zinken platen? Het is mogelijk dat het roevendak is aangetast door verschillende weersomstandigheden en vernieuwd moet worden. Dit valt ook onder de dakwerkzaamheden die we bij Barendse uitvoeren.

Vernieuwen van EPDM dakbedekking of bitumen dakbedekking

Ook wanneer u een plat dak heeft verzorgt Barendse de dakwerkzaamheden. We vernieuwen graag de EPDM of bitumen dakbedekking van uw platte dak. Onze EPDM en bitumen dakbedekking zijn gemaakt van zeer duurzame materialen die onderhoudsvrij zijn en langdurig meegaan.  

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Laat een vakman uw dak reparerendakgoten vervangen

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Een dakrenovatie is een grootschalig project met de nodige risico’s. Laat een dakrenovatie daarom uitvoeren door een vakspecialist zoals Barendse. Bij Barendse wordt alles voor u geregeld, vanaf het eerste klantcontactmoment tot aan de evaluatie. We ontzorgen u volledig en zorgen voor het beste eindresultaat.

Ontdek de zeven primaire voordelen van Barendse:

1. Vakbekwame dakdekkers

Alle dakdekkers van Barendse zijn zeer vakbekwaam en gecertificeerd. Ze hebben jarenlange ervaring al dakdekker en worden regelmatig bijgeschoold door middel van cursussen. Er wordt zeer veilig gewerkt en ze werken met de juiste gereedschappen en materialen.

2. Maatwerk en creatieve oplossingen

Bij Barendse ontvangt u altijd een advies op maat. De offerte wordt opgesteld naar aanleiding van uw wensen en verwachtingen. Heeft u een ander beeld voor ogen? Door middel van onze creatieve oplossingen ontvangt u altijd het gewenste resultaat van uw dak renovatie.

3. Complete ontzorging

Bij Barendse ontzorgen we u compleet, we nemen alles voor u uit handen. We leveren een dakrenovatie compleet af inclusief evaluatie.

4. Gratis een persoonlijke offerte aanvragen, geheel vrijblijvend

Heeft u mankementen aan uw dak en wilt u graag een dak renovatie uit laten voeren? Bij Barendse vraagt u gratis en geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan. U zit nergens aan vast. De offerte is inclusief een uitgebreide werkomschrijving en de algemene voorwaarden.

5. Transparantie en helderheid

We houden absoluut niet van een addertje onder het gras. Daarom vindt u bij ons geen kleine lettertjes op de offerte. Uw offerte is gegarandeerd transparant en duidelijk.

Een speciale verzekering heeft u bij ons dan ook niet nodig. Daarnaast hanteren we de algemene voorwaarden van de brancheorganisatie.

6. De nieuwste technieken

Een dakrenovatie brengt veel werk met zich mee. Bij Barendse werken we met de beste materialen en de juiste gereedschappen zodat uw dak op een professionele manier gerenoveerd wordt. Door middel van de nieuwste technieken bieden we u het allerbeste.

7. Altijd garantie op dak renovatie Voorschoten

Bij ons ontvangt u altijd garantie op een dak renovatie. Op al onze producten en diensten die we gebruiken tijdens het renoveren van uw dak zit garantie. Wanneer er onverhoopt iets kapot gaat staan we altijd voor u klaar om dit op te lossen.

Kies voor Barendse voor een dak renovatie in Voorschoten

Is uw dak lek? Laat een dak renovatie uitvoeren door dakdekkersbedrijf Barendse. Niet alleen voor dakrenovatie kunt u bij ons terecht maar ook voor de volgende problemen:

 • Scheve dakpannen
 • Kapotte dakpannen
 • Dakgoten die lekken
 • Schade door weer en wind
 • Vochtige plekken onder het dak
 • Defect loodwerk rondom uw dak

Al ons personeel is vakkundig. Onze dakdekkers hebben de juiste opleiding gevolgd en blijven up to date door middel van cursussen. Wanneer u voor Barendse kiest wordt uw dakrenovatie dus altijd uitgevoerd door een professionele dakdekker.

Het milieu is voor ons belangrijk en dat is terug te zien in ons bedrijf. We werken uitsluitend met duurzame materialen die van hoge kwaliteit zijn. Al ons geproduceerde afval wordt zorgvuldig gescheiden en op milieuvriendelijke wijze verwerkt door erkende afvalverwerkers.

Vanaf het eerste klantcontact wordt alles tot in de puntjes geregeld. U hoeft zich dus nergens zorgen over de maken. Laat uw dak renovatie dus uitvoeren door Barendse, zo heeft u weer een gloednieuw, waterdicht dak aangelegd door een absolute vakman.

Vraag een offerte aan voor dak renovatie Voorschoten

Is uw dak beschadigd of heeft u mankementen aan uw dak gevonden? Vraag dan vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aan.

De eerste stap richting een persoonlijke offerte is contact opnemen met Barendse. Telefonisch wordt er gezamenlijk een afspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak komt een dakdekker van Barendse bij u langs. Uw wensen worden besproken en de dakdekker bekijkt de mankementen aan uw dak.

Na deze afspraak stelt een medewerker van Barendse de dak renovatie offerte voor u op. In de offerte vindt u een overzicht van alle kosten voor uw dak renovatie. Daarnaast ontvangt u ook een uitgebreide omschrijving van alle werkzaamheden. Op de offerte staan ook de algemene voorwaarden vermeldt.

Heeft u de offerte rustig doorgelezen? Wanneer u akkoord gaat met de offerte kunt u de ondertekende versie per mail of per post verzenden. Wilt u dit per post verzenden dan kan dat met de bijgeleverde antwoordenvelop. Nadat we de ondertekende offerte hebben ontvangen wordt een afspraak voor de dak renovatie ingepland.

Vraag en antwoord

Welke soorten dakbedekking hebben jullie in het assortiment?

Bij Barendse hebben we diverse soorten dakbedekking in ons uitgebreide assortiment. Bij ons heeft u de mogelijkheid te kiezen uit de volgende soorten dakbedekking:

 • bitumen
 • zink
 • lood
 • koper
 • shingels
 • dakpannen
 • golfplaten
 • groen en milieuvriendelijk vegetatiedak

Mijn schoorsteen lekt, verhelpen jullie dit ook?

Uiteraard! Wanneer uw schoorsteen lekt betekent dit vaak dat het loodwerk vernieuwd of vervangen moet worden. Onze dakdekkers zijn ook hier bekend mee en verhelpen uw probleem graag. U kunt Barendse ook inschakelen bij een lek dak, ontbrekende dakpannen, kapotte dakgoten of schade aan uw dak door diverse weersomstandigheden.