• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Onderhoud cv ketel, vervangen of plaatsen van een cv ketel in Oegstgeest? Kies Barendse!CV ketel Oegstgeest

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf voor het cv ketel vervangen of het cv ketel onderhoud in Oegstgeest? Installatiebedrijf Barendse is u uitstekend van dienst.

Voor het cv ketel onderhoud of het cv plaatsen schakelt u een een cv monteur in van Barendse. Wij zijn de specialist in cv ketel vervangen en onderhoud cv ketel.

Inhoudsopgave

Onderhoud cv ketel, cv-ketel vervangen en meer

U bespaart energiekosten als u een optimaal functionerende cv installatie heeft. Barendse is gespecialiseerd in het verschillende werkzaamheden op het gebied van de cv ketel in Oegstgeest:

Service en cv ketel onderhoudHet vervangen en plaatsen van verschillende type boilers
Een cv ketel kan storingen vertonen. In het ergste geval zit u zonder warm water. Barendse is gespecialiseerd in cv ketel onderhoud. Een cv monteur verhelpt de storing aan uw cv ketel snel en vakkundig.

CV ketel vervangen en cv installatie vervangen
Een cv ketel kan ook slijten en een versleten cv ketel moet vervangen worden. Laat uw nieuwe cv-ketel plaatsen door één van de medewerkers van Barendse.

Een oude cv ketel is vaak minder zuinig dan een nieuwe cv ketel. De gehele cv installatie vervangen is een goede investering. U heeft uw nieuwe cv ketel daardoor snel terugverdiend.vervangen boiler

Advies bij een nieuwe ketel
Wij geven vrijblijvend, betrouwbare informatie over het vernieuwen van de cv ketel. U krijgt hierbij onder andere informatie over het rendement en de kosten.

 

Advies bij de aanschaf van een zonneboiler
Barendse kan u ook adviseren over het aanschaffen van een zonneboiler. Deze boiler maakt gebruikt van zonne-energie om water op te warmen.Het expansievat controleren en eventueel vervangen

Expansievat vervangen of controleren
Een expansievat vangt de normale drukverschillen in de cv op. Als het expansievat niet goed werkt, wordt de druk niet goed geregeld. Warmteverschillen tussen verschillende kamers kan een teken zijn van een defect aan het expansievat.

Barendse controleert het expansievat met professionele apparatuur.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Welke soorten ketels zijn er?

Naast de reguliere cv ketel zijn er ook nog de hr ketel en de vr ketel.

CV ketel (conventionele cv ketel)
De conventionele cv ketel bevat een brander die blijft branden tot de gewenste temperatuur van het water wordt bereikt. Wanneer het water op temperatuur is, gaat de brander uit. De conventionele cv ketel heeft een rendement van 70 tot 80 procent. Een conventionele cv-ketel plaatsen? Schakel Barendse in.

HR ketel (hoog rendement ketel)
De hr ketel wordt ook wel de hoge rendement ketel genoemd. Deze ketel is energiezuinig en behaalt meer rendement dan een gewone cv ketel. Dit hogere rendement is mogelijk omdat de hr ketel ook de warmte gebruikt uit de waterdamp die ontstaat bij de verbranding van aardgas. Dit scheelt energiekosten en is beter voor het milieu.

VR ketel (verbeterd rendementsketel)
Verbeterd rendement ketel ofwel vr ketel is minder zuinig dan een hr ketel. Een deel van de warmte gaat verloren. Een vr ketel wordt geplaatst op een plek waar het niet mogelijk is om een hr ketel te installeren. Dit is onder andere op plaatsen waar geen waterafvoer aanwezig is.

Welke cv ketel past bij u?

Welke cv ketel bij u past, is afhankelijk van uw budget, uw woning, uw eisen en uw verdere wensen omtrent milieu. Barendse adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. U heeft de keuze uit de Remeha ketel. De cv-ketel Remeha is één van de bekende A-merken onder de cv ketels.

Een Remeha cv ketel wordt ook wel gezien als een innovatieve cv ketel. Remeha is een van de meeste vooraanstaande fabrikanten van cv-ketels. Een Remeha cv ketel plaatsen is maatschappelijke verantwoord omdat er bij Remeha gewerkt wordt aan minder uitstoot van CO2.

Hoe lang gaat een ketel mee?

De levensduur van een ketel is afhankelijk van het type cv ketel, het gebruik en het merk. De gemiddelde cv ketel gaat ongeveer 12 tot 16 jaar mee.

Daarom kiest u voor Barendse

Barendse is een erkend en gecertificeerd bedrijf. Wij hebben vakkundig personeel en daarom staat bij ons ook kwaliteit te allen tijde voorop.

Wij vinden heldere en transparante communicatie erg belangrijk. Dat geldt zowel voor kleine en grote klanten. Wij staan altijd open voor al uw vragen en zijn bereid om u advies te geven. Wij gaan als bedrijf een langdurige relatie met u aan.

Onze werknemers houden precies bij welke werkzaamheden ze bij u hebben uitgevoerd. Mocht u ons nog een keer nodig hebben, dan zijn wij op de hoogte van uw situatie. Zo kunnen we u beter van dienst zijn.

Barendse heeft ruim 50 jaar ervaring met cv ketel vervangen en ketel onderhoud. Deze vele jaren ervaring gebruikt het derde generatie familiebedrijf om u perfect van dienst te zijn bij cv ketel onderhoud en bij een cv ketel plaatsen.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Waarom is het belangrijk dat u een professional inhuurt?

Een cv ketel gaat lang mee, het kan voorkomen dat u nog niet met cv ketel onderhoud of een nieuwe cv ketel installeren te maken heeft gehad.

Om op lange termijn te blijven functioneren is onderhoud cv nodig. Laat het cv onderhoud uitvoeren door een cv monteur of een cv installateur.

De cv monteur en de cv installateur beschikken over de juiste opleiding, expertise en veel ervaring met ketel onderhoud en ketel vervangen. Daarnaast hebben wij geavanceerde apparatuur om alle werkzaamheden aan uw cv ketel naar behoren uit te voeren.

Een cv-ketel plaatsen is een moeilijk karwei. Het is slim om een cv installateur in te schakelen bij het cv ketel plaatsen. Door de cv monteur heeft u snel en vakkundig een goed werkende cv ketel.

Barendse geeft 24 maanden garantie op zowel de afwerking als de materialen. Wij zijn een erkend en gecertificeerd bedrijf. Medewerkers, processen en producten voldoen aan allerlei kwaliteitseisen. Wij werken volgens de geldende ARBO-normen en wij zijn in het bezit van:

 • VCA* certificaat (uitgegeven door Kiwa)

Daarnaast zijn we aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Uneto-VNI: dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • SEI: dit is de Stichting Erkenning Installatiebedrijven. Barendse is opgenomen in het erkenningsregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Een offerte aanvragen

Voor werkzaamheden aan uw cv ketel bent u bij Barendse aan het goede adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan door contact met ons op te nemen.

 • Wij plannen telefonisch een afspraak met u in. Een cv monteur komt bij u langs op te kijken wat er moet gebeuren aan uw cv ketel.
 • De offerteprijs stellen we op aan de hand van de precieze werkzaamheden die wij aan uw cv ketel uitvoeren.
 • Wij vermelden in de offerte tevens de algemene voorwaarden.
 • Wanneer u de offerte aan ons bevestigt, plannen wij direct een afspraak met u in. Op de geplande dag komt de cv installateur de geplande werkzaamheden uitvoeren.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Veelgestelde vragen

Welke merken cv ketels zijn er?
Er zijn verschillende merken cv ketels. Bij ons vindt u cv ketels van bekende A-merken zoals Remeha en Nefit. Een cv ketel Remeha is besparend op uw gasverbruik.

Wat is het verschil tussen een cv ketel en een hr ketel?
Een hr ketel behaalt meer rendement dan een reguliere cv ketel. Dit hogere rendement is mogelijk omdat de hr ketel ook de warmte van de waterdamp gebruikt, die ontstaat bij de verbranding van aardgas.

Wat voor werkzaamheden doet Barendse nog meer in Oegstgeest?
Barendse renoveert badkamers, toiletten en daken. Daarnaast plaatsen wij ook dakgoten en dakbedekking. Als loodgietersbedrijf zijn wij ook werkzaam met waterleidingen en gasleidingen.

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel