• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

CV Installatie Bedrijf in Leiderdorp

Zoekt u een cv installateur of een cv monteur in Leiderdorp? Installatiebedrijf Barendse is u uitstekend van dienst bij cv ketel onderhoud in Leiderdorp maar kan ook een nieuwe cv plaatsen bij u thuis of op de werkvloer. Neem voor het plaatsen, vervangen of onderhouden van een cv installatie in Leiderdorp contact op met Barendse. Wij zijn zeer gespecialiseerd op het gebied van comfortabel warm wonen.   

Index

 1. Van cv ketel onderhoud tot cv ketel vervangen of cv ketel installeren
 2. Daarom schakelt u een cv installateur of een cv monteur van Barendse in
 3. Laat uw cv plaatsen en onderhouden door een professioneel bedrijf
 4. Vraag een GRATIS offerte aan
 5. Contact opnemen
 6. Veelgestelde vragen over een cv installatie

Van cv ketel onderhoud tot cv ketel vervangen of cv ketel installeren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij een cv ketel plaatsen, vervangen of een cv ketel installeren in Leiderdorp? Dan moet u bij Barendse zijn. Wij helpen u aan een optimaal functionerende cv installatie waarmee u op energiekosten bespaart.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse werkzaamheden. Van cv ketel vervangen tot cv onderhoud en cv plaatsen in Leiderdorp.

Advies bij het vernieuwen van een ketel of bij de aanschaf van een zonneboiler

Advies bij het vernieuwen van een ketel of bij de aanschaf van een zonneboiler

Wij geven u vrijblijvend een betrouwbaar advies over het vernieuwen van een ketel. Hierbij geven wij onder andere informatie over het rendement en de kosten. Ook over de aanschaf van een zonneboiler bieden wij u uitgebreid advies.

Een Cv ketel vervangen of een cv installatie vervangen

Een Cv ketel vervangen of een cv installatie vervangen

Wilt u uw cv ketel vervangen omdat deze oud is, kapot is of niet meer naar behoren functioneert? Laat uw cv ketel vervangen en verkrijg een beter rendement. Een nieuwe cv ketel is vaak veel zuiniger dan een oude cv ketel. De investering voor het vervangen van de cv ketel heeft u daardoor snel terugverdiend. Uw cv ketel vervangen laat u natuurlijk over aan een gecertificeerd bedrijf in omgeving Leiderdorp. Het vervangen van de gehele cv installatie is natuurlijk ook mogelijk.

Service en onderhoud cv ketel

Service en onderhoud cv ketel

Vertoont uw cv ketel een storing? Dat is erg vervelend omdat u geen warm water heeft of in de kou zit.

Onderhoud cv ketel nodig? Schakel een cv installateur in van Barendse. Wij zijn gespecialiseerd in cv ketel onderhoud en verhelpen de storing aan uw cv ketel snel en efficiënt. U mag 24 uur per dag contact met ons opnemen voor cv ketel onderhoud. Dat is de service die wij u graag aanbieden.

Het expansievat controleren en eventueel vervangen

Het expansievat controleren en eventueel vervangen

Een expansievat vangt normale drukverschillen in uw cv op. Werkt het expansievat niet goed meer, dan is het onmogelijk om de druk goed te regelen. U merkt dit aan warmteverschillen tussen verschillende kamers of doordat u de cv installatie steeds moet bijvullen.

Barendse controleert het expansievat voor u met professionele apparatuur. Wij zijn daarnaast ook in staat om het expansievat te vervangen.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Daarom schakelt u een cv installateur of een cv monteur van Barendse in

Bij Barendse profiteert u van onze jarenlange ervaring, ons vakwerk, onze uitermate klantvriendelijke instelling en heel veel extra service.

Waarom kiest u voor een cv installateur of een cv monteur van Barendse?

Om de persoonlijke communicatie
24 uur per dag zijn wij bereikbaar om uw vragen over ketelonderhoud en uw cv installatie te beantwoorden. Daarnaast geven we u graag persoonlijk advies en stellen we vrijblijvend een offerte voor u op voor cv plaatsen of cv onderhoud. Wij communiceren op een open en directe manier met u. Door naar al uw wensen te luisteren, maken wij het mogelijk maatwerk te leveren. Profiteer van de persoonlijke en servicegerichte benadering van Barendse en voel u direct op uw gemak.

Omdat Barendse een transparant bedrijf is met duidelijke afspraken
Kiest u voor de service van installatiebedrijf Barendse, dan heeft u geen speciale verzekering nodig. Onze offertes zijn transparant en helder. Kleine letters of details? Daar doen wij niet aan. Alle algemene voorwaarden die wij hanteren, zijn afkomstig van de brancheorganisatie.

Bij ons betaalt u vaste voorrijkosten. Een uur wordt per vijf minuten uitgerekend. Voor hulpmaterialen brengen wij slechts één keer een vast bedrag in rekening.

Omdat Barendse openstaat voor zowel grote als kleine klanten
Waarvoor heeft u een cv installateur of cv monteur nodig? Om een cv te plaatsen of alleen voor klein ketelonderhoud?

Bij Barendse hebben we aandacht voor grote en kleine klanten. U wordt altijd even vriendelijk geholpen, hoe groot of klein uw klus ook is. Wij gaan graag een langdurige relatie met u aan.

Om de ervaring die Barendse in de afgelopen jaren heeft opgedaan
Installatiebedrijf Barendse is in 1961 opgericht en bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Deze vele jaren ervaring gebruikt het derde generatie familiebedrijf om u perfect van dienst te zijn bij cv ketel onderhoud en bij een cv ketel plaatsen.

Omdat u volledig ontzorgd wordt
Tijdens het gehele proces van cv onderhoud of cv ketel vervangen, wordt u volledig ontzorgd. U hoeft zich nergens druk om te maken. Van aanvraag tot nazorg; de cv installateur of cv monteur klaart de klus volledig voor u.

De cv installateur houdt bij welke werkzaamheden hij aan uw cv ketel uitgevoerd heeft. Als u de volgende keer opnieuw contact met ons opneemt, zijn we volledig op de hoogte van uw situatie. Hierdoor zijn we u nog beter van dienst.

Omdat Barendse een vakkundig installatiebedrijf is
Voor al onze werkzaamheden op het gebied van cv ketel onderhoud hebben we zelf vakbekwaam personeel met jarenlange ervaring in dienst. Al onze medewerkers beschikken over een passende opleiding en bezitten het VCA-certificaat. Daarnaast werkt een cv installateur of cv monteur van Barendse altijd vakkundig en efficiënt. Kwaliteit staat bij ons te allen tijde voorop.

Dat Barendse veilig werkt is bewezen. We zijn in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Omdat Barendse met de meest nieuwe technieken werkt
Als bedrijf vinden wij het erg belangrijk om ons constant te verbeteren op allerlei vlakken. Bij het cv plaatsen en bij cv ketel onderhoud maken wij gebruik van de nieuwste technologieën en technieken. Hierdoor is het tegelijkertijd mogelijk om u van de allerbeste oplossingen te voorzien.

Omdat Barendse u altijd kwaliteitswerk biedt
Installatiebedrijf Barendse voldoet aan diverse kwaliteitseisen. Wij zijn lid van brancheorganisatie UNETO VNI.

Wanneer u onze hulp voor uw cv installatie inschakelt, mag u ervan uitgaan dat de producten, diensten en installatieconcepten die we toepassen technisch in orde zijn. Wij kopen alleen materiaal in bij gerenommeerde groothandels. Dit zijn altijd materialen van A-kwaliteit.

Wij geven u garantie op onze producten en diensten. Is er plotseling iets defect? Dan staan we direct voor u klaar met een oplossing.

Om de certificaten en erkenningen die Barendse bezit
Als installatiebedrijf dat werkzaam is in Leiderdorp, zijn wij in het bezit van een VCA-certificaat. Dit houdt in dat wij veilig werken volgens de geldende ARBO-normen. Dit doen we om het aantal ongevallen op de werkvloer te verminderen.

Daarnaast staan wij in het erkenningenregister van SEI en STERKIN. Dit betekent dat we aangetoond hebben te beschikken over voldoende vakbekwaamheid.

Naast vakbekwaamheid beschikken we ook over een uitrusting die nodig is om cv onderhoud en andere werkzaamheden voor uw cv installatie in Leiderdorp naar behoren uit te voeren. Daarnaast zijn de vereiste normen en publicaties aanwezig om een cv installatie zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

Omdat Barendse duurzaam en groen ondernemen hoog in het vaandel heeft staan
Vindt u een duurzame toekomst belangrijk? Barendse wel. Binnen ons bedrijf speelt het milieu een belangrijke rol. Duurzaam ondernemen hebben we onderdeel gemaakt van onze bedrijfsstrategie. Dit blijkt onder andere uit het feit dat we met groene materialen en producten werken.

Naast het gebruik van groene materialen en producten, houden we ons bezig met afval scheiden. We scheiden metaal, puin, bitumen, papier, verf en kit van elkaar. Vervolgens wordt onze afvalstroom via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld en op een verantwoorde manier verwerkt.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Laat uw cv plaatsen en onderhouden in Leiderdorp door een professioneel bedrijf

Een cv ketel gaat lang mee. Het is heel waarschijnlijk dat u nog nooit te maken heeft gehad met cv ketel onderhoud of een nieuwe cv installatie.
Een cv ketel heeft onderhoud nodig om ook op langere termijn goed te blijven functioneren. Laat het cv onderhoud uitvoeren door een professional van Barendse. Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

Medewerkers met een passende opleiding en veel expertise
Het plaatsen van een cv ketel in Leiderdorp is een complex karwei. Het is slim om iemand in huis te halen die veel verstand van cv ketels heeft. Kiest u voor een cv installateur van Barendse, dan heeft u snel een perfect werkende cv ketel.

De medewerkers van Barendse beschikken allemaal over een opleiding, expertise en veel ervaring met onderhoud aan cv ketels.

Beste apparatuur voor cv installatie en cv onderhoud
Wij beschikken over de beste apparatuur om alle werkzaamheden en al het onderhoud aan uw cv ketel in Leiderdorp naar behoren uit te voeren.

Garantie op werkzaamheden en materialen
Een professioneel bedrijf als Barendse geeft garantie op werkzaamheden en materialen.

In het bezit van erkenningen en certificaten
Barendse is een erkend en gecertificeerd bedrijf. Processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Barendse werkt veilig en volgens de geldende ARBO-normen en is in het bezit van:

 • VCA* certificaat
 • Kiwa

Wij zijn daarnaast aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Uneto-VNI. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.   
 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Vraag een GRATIS offerte aan

Benieuwd naar de onderhoud cv ketel prijs? Of wilt u weten wat een nieuwe cv installatie in Leiderdorp kost?

Voor alle veelvoorkomende werkzaamheden aan uw cv ketel in Leiderdorp vraagt u vrijblijvend en GRATIS een offerte aan bij Barendse. Neem telefonisch contact met ons op of vul het offerteformulier op de website in.

Wij plannen graag telefonisch een afspraak met u in. Er komt dan een medewerker van Barendse bij u langs om vast te stellen wat er precies aan uw cv ketel moet gebeuren.

Wat staat er in de offerte die u vervolgens ontvangt?

De prijs voor het vervangen of plaatsen van een cv installatie of de onderhoud cv ketel prijs
De offerteprijs is altijd gebaseerd op de precieze werkzaamheden die we aan uw cv ketel gaan uitvoeren.

De algemene voorwaarden
In de offerte vindt u tevens een overzicht met algemene voorwaarden. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent.

De offerte dient u per mail aan ons te bevestigen of terug te sturen in een antwoordenvelop. Hierna plannen we een afspraak met u in. Op de geplande dag komt de cv installateur gegarandeerd langs. De afgesproken werkzaamheden voeren wij dan voor u uit.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Contact opnemen

Heeft u advies nodig? Heeft u vragen? Wilt u een ketel vervangen in Leiderdorp? Bent u op zoek naar cv onderhoud in Leiderdorp?

Neem vandaag nog contact op met Barendse. Wij zijn uitstekend bereikbaar. Tijdens kantooruren belt u naar volgende telefoonnummer: 071-5233239.

Een e-mail sturen naar info@barendseleiden.nl is 24 uur per dag mogelijk. Wij voorzien u zo snel mogelijk van een antwoord.

Veelgestelde vragen over een cv installatie

Welke soorten cv ketels zijn er allemaal?

Naast de reguliere cv ketel zijn er nog de hr ketel en de vr ketel.

 • De cv ketel (conventionele ketel)
  De cv ketel heeft een brander die blijft branden totdat de gewenste temperatuur van het water bereikt is. Wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, slaat de brander af. De conventionele ketel heeft een rendement van 70 a 80%. Er gaat 20 tot 30% van de energie verloren via de schoorsteen.
 • De hr ketel (hoog rendement ketel)
  Een hr ketel, ook wel hoog rendement ketel genoemd, is energiezuinig en behaalt meer rendement dan de gewone cv ketel. Dit hogere rendement is mogelijk omdat de hr ketel ook de warmte gebruikt uit de waterdamp die ontstaat bij verbranding van aardgas. Dit scheelt energiekosten en komt het milieu ten goede.
 • De Vr ketel (verbeterd rendementsketel)
  Vr staat voor verbeterd rendement. Een vr ketel is niet zo zuinig als een hr ketel. Een deel van de warmte gaat verloren. Een vr ketel installeren we op plaatsen waar het installeren van een hr ketel niet mogelijk is. Dit is onder andere op plaatsen waar geen waterafvoer aanwezig is.

Wat is de beste cv ketel?
Wat voor u de beste cv ketel is, is afhankelijk van uw budget, van uw woning en van uw verdere wensen en eisen. Wij adviseren graag welke cv ketel de beste keuze voor uw situatie is.

Wat is de levensduur van een cv ketel?
De levensduur van een cv ketel is afhankelijk van het gebruik en van het merk en type cv ketel. Een cv ketel gaat gemiddeld 12 tot 16 jaar mee.

Wat is het verschil tussen installatiebedrijf Barendse en een ander installatiebedrijf?

Installatiebedrijf Barendse

 • Installatiebedrijf Barendse is erkend en in het bezit van certificaten en aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties voor een installatiebedrijf.
 • Duurzaam ondernemen is onderdeel gemaakt van de bedrijfsstrategie.
 • Wij staan open voor zowel grote als kleine klanten tijdens klussen in of rondom huizen en bedrijfspanden. Alles is mogelijk; van klein cv onderhoud in Leiderdorp tot het plaatsen van een nieuwe cv installatie in Leiderdorp.
 • Wij hebben voor alle werkzaamheden die we uitvoeren zelf personeel met jarenlange ervaring in dienst. Ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en bezit het VCA-certificaat. Daarnaast werken al onze medewerkers efficiënt en zeer vakkundig.

Een ander installatiebedrijf

 • Andere installatiebedrijven zijn niet altijd in het bezit van certificaten en ook geen lid van brancheorganisaties.
 • Niet ieder installatiebedrijf werkt milieuvriendelijk en met duurzame materialen.
 • Andere installatiebedrijven richten zich soms alleen op kleine klanten of juist op grote klanten.
 • Andere installatiebedrijven werken vaak met een wisselend personeelsbestand. Het is dan lastig in te schatten of het personeel wel geschikt en ervaren genoeg is voor een bepaalde klus.

Doet Barendse naast cv ketel onderhoud in Leiderdorp nog meer?
Naast cv-ketelonderhoud gaat u ook naar Barendse voor:

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel