• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Laat Barendse Uw Badkamer Renoveren In Leiderdorp

badkamer renovatie Leiderdorp

badkamer renovatie Leiderdorp

Is uw badkamer toe aan onderhoud, reparatie of een badkamerrenovatie? Zoekt u een organisatie die u daarbij kan helpen? Voor een badkamer renovatie in Leiderdorp neemt u contact op met Barendse. Wij voeren uw volledige of gedeeltelijke badkamerrenovatie uit op de manier die u wenst. Het bijzondere aan Barendse is dat wij niet alleen een loodgieter voor u regelen. We zorgen daarnaast voor een tegelzetter voor het badkamer betegelen en voor een stukadoor die stucwerk aanbrengt. Vraag vrijblijvend een badkamerschets aan voor uw badkamer renovatie in Leiderdorp. 

Index

De keuze voor Barendse is snel gemaakt

Barendse is er voor grote en kleine klussen aan uw badkamer. Voor iedere klant leveren wij maatwerk op het gebied van badkamer renovatie in Leiderdorp. U wordt hierbij volledig ontzorgd en verblijd en u krijgt alle aandacht van ons. Laat u verrassen door ons verbluffende eindresultaat.

Volledige ontzorging bij een badkamer renovatie
Wij bieden u volledige ontzorging bij uw badkamerrenovatie in Leiderdorp. U hoeft zelf niets te doen en wacht rustig af totdat ons vakkundige personeel uw droombadkamer af heeft.

U wordt verblijd met jarenlange ervaring
In 1961 werd Barendse opgericht en sinds dag 1 zijn we u perfect van dienst. Laat u verblijden door onze service.

Vriendelijk en vakkundig personeel
Voor alle werkzaamheden die Barendse verzorgt, zijn vriendelijke en vakkundige medewerkers in dienst genomen. Al het personeel heeft een opleiding gevolgd en heeft ervaring met een badkamer renoveren.

Persoonlijke aandacht voor u
Bij ons is iedere klant uniek. We luisteren naar uw wensen, we beantwoorden uw persoonlijke vragen en geven u advies op maat. U voelt zich op uw gemak bij de service die u van ons ontvangt.

Renovatie badkamer in Leiderdorp met een verbluffend eindresultaat
Wij hebben u kwaliteitswerk te bieden en voorzien u graag van een verbluffend eindresultaat. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen, persoonlijk advies of voor het opstellen van een offerte voor badkamer renovatie in Leiderdorp.

Garantie
Onze producten, diensten en installatieconcepten zijn technisch in orde. Mocht er iets toch niet helemaal naar wens zijn, dan geven wij u altijd garantie op onze producten en diensten.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Al onze badkamerrenovatie diensten in Leiderdorp

Maak kennis met al onze badkamerrenovatie werkzaamheden. Barendse staat voor u klaar met renoveringswerkzaamheden in Leiderdorp aan uw:

Wastafel

badkamer wastafel

Wastafel

Moet uw wastafel gerepareerd worden? Wilt u een nieuwe wastafel in uw badkamer laten monteren? Een wastafel is de blikvanger van uw badkamer. Bent u op zoek naar een uniek exemplaar? Wij helpen u graag aan een passende wastafel voor uw badkamer. Als u er nog niet helemaal over uit bent hoe uw wastafel eruit moet zien, neemt u op uw gemak een kijkje in een showroom van één van onze leveranciers.

Bad

bad

Bad

Wilt u een nieuw bad in uw badkamer plaatsen? Wij bieden u een compleet assortiment baden die goed van pas komen bij uw badkamer renovatie in Leiderdorp. Van ligbaden tot hoekbaden en bubbelbaden. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment. Wij hebben alleen modellen van de beste merken opgenomen in ons assortiment.

Douche

douche

Douche

Wij bieden u veel mogelijkheden op het gebied van douches. Wat voor douche heeft uw voorkeur? Een douchebak, een douchecabine of een inloopdouche? Kies voor een douche die bij u past. Wij verzorgen ook douchewanden en douchegoten bij uw badkamer renovatie in Leiderdorp.

Tegelwerk

tegelwerk badkamer

Tegelwerk

We vernieuwen graag het tegelwerk in uw badkamer. Wij maken het uitzoeken van nieuwe tegels erg gemakkelijk voor u. We werken samen met een aantal leveranciers die over een showroom beschikken. In hun showroom bekijkt u op uw gemak alle mogelijkheden op het gebied van tegelwerk voor uw badkamer renovatie. Heeft u mooie tegels uitgezocht? Barendse betegelt uw badkamer vervolgens zeer vakkundig.

Plafond

badkamer plafond

Plafond

Is uw plafond aan vervanging toe? Zijn er andere werkzaamheden die u aan het plafond van uw badkamer wilt laten uitvoeren? Voor alle werkzaamheden aan uw plafond gaat u naar Barendse. Wanneer wij uw badkamerplafond vervangen, is deze gegarandeerd waterdicht.

Stukadoorswerk

stukadoorswerk badkamer

Stukadoorswerk

Wilt u muren en plafonds voorzien van een afwerklaag van stucwerk? Bij stucwerk is het belangrijk dat dit goed en strak wordt aangebracht door een vakman. De stukadoors die Barendse voor uw badkamerrenovatie inzet, hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een perfecte afwerking.

Schilderwerk

schilderwerk badkamer

Schilderwerk

Wilt u uw badkamer een mooie uitstraling geven? Schilderwerk speelt daar een grote rol bij. Voor een nieuwe, frisse en 100% waterdichte badkamer laat u het schilderwerk over aan Barendse.

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Laat uw badkamer renovatie in Leiderdorp uitvoeren door een professional

Wilt u de perfecte badkamer hebben? Een badkamerrenovatie vereist precisie en vakbekwaamheid. Laat uw badkamer renoveren door een professional met veel expertise; Barendse.

Wij hebben een snelle, vakkundige werkwijze
Wij realiseren uw badkamer snel en vakkundig. Doordat wij al jarenlang ervaring hebben met de renovatie van badkamers, is een badkamer renoveren kinderspel voor ons. Wij weten precies met welke gereedschappen en materialen we tot het meest perfecte eindresultaat komen.

We realiseren alles naar aanleiding van uw wensen
Wij overleggen vooraf uitgebreid met u en zorgen ervoor dat uw badkamer na de badkamer renovatie helemaal naar wens is.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken
Als installatiebedrijf staan wij nooit stil. We maken constant kennis met de nieuwe technieken en gereedschappen die we graag toepassen bij uw badkamerrenovatie.

We bieden u transparantie en maken duidelijke afspraken
Speciale verzekeringen? Die heeft u bij ons niet nodig. Wij bieden u transparantie en helderheid. Geen kleine letters of details, maar slechts wat algemene voorwaarden afkomstig van de brancheorganisatie.

Bij Barendse betaalt u vaste voorrijkosten. Een uur rekenen wij per vijf minuten voor u uit. Voor hulpmaterialen brengen wij slechts één keer een vast bedrag in rekening.

We geven u 24 maanden garantie
Wij bieden u 24 maanden garantie op de materialen en werkzaamheden die we toepassen bij uw badkamer renovatie.

Wij zijn erkend en gecertificeerd
Wij werken volgens de geldende ARBO-normen en onze processen, producten en medewerkers voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Barendse is in het bezit van de volgende certificaten:

 • VCA* certificaat
 • Kiwa

Wij zijn tevens aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • Uneto-VNI. De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Barendse is opgenomen in het erkenningenregister omdat het bedrijf beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Badkamer renoveren in Leiderdorp? Vraag een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in een badkamerrenovatie in Leiderdorp? Voor alle veelvoorkomende werkzaamheden aan uw badkamer en voor een complete badkamer renovatie in Leiderdorp gaat u naar Barendse.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor een badkamer renovatie in Leiderdorp aanvragen? Bij Barendse stellen we graag vrijblijvend een offerte voor u op.

Zo werkt het aanvragen van een offerte
Neem contact met ons op als u een offerte voor badkamer renovatie in Leiderdorp wilt aanvragen: 071-5233239.

Belt u ons op, dan plannen we een afspraak met u in. Wij komen graag een kijkje nemen in uw badkamer. Dan bepalen we samen met u wat de mogelijkheden voor uw badkamer zijn naar aanleiding van uw wensen.

In een overzicht tonen we u de werkzaamheden die we voor u uit kunnen voeren. De offerteprijs die we daarbij vermelden, is gebaseerd op de werkzaamheden die we voor u uit kunnen voeren. In onze algemene voorwaarden ziet u de regels die gelden wanneer u een overeenkomst met ons aangaat als afnemer van onze diensten.

Gaat u akkoord met onze offerte, dan maken we een afspraak met u. Op de afgesproken dag gaan we uw badkamer renoveren. Precies zoals we met u afgesproken hebben.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Veelgestelde vragen over renovatie badkamer in Leiderdorp

Wat doet Barendse precies op het gebied van onderhoud en badkamer renovatie?
Ons timmerbedrijf verzorgt de volledige renovatie van uw sanitair. Van stukadoorswerk en badkamer betegelen, tot schilderwerk.

badkamer renovatie kosten

badkamer renovatie kosten

Wat kost een badkamer renovatie?
Wat de precieze kosten voor een badkamer renovatie zijn, is afhankelijk van diverse factoren. Het hangt bijvoorbeeld af van uw specifieke wensen op het gebied van sanitair. De afmeting van uw badkamer speelt ook een rol. Wij bieden u maatwerk en stellen graag een offerte op die volledig aan al uw wensen voldoet.

Welke sanitair merken levert Barendse?
Wij vinden kwaliteit heel erg belangrijk. Daarom maken wij alleen gebruik van A-merken zoals Grohe, Geberit, Sphinx en Wisa.

Grohe
Wij hebben u vele badkamerkranen van Grohe te bieden. Grohe heeft een ruime keuze aan kranen passend bij de meest nieuwe badkamerkeramiek en natuurlijk bij uw persoonlijke wensen. Badkamerkranen van Grohe zijn gemaakt van de beste materialen en met de nieuwste toonaangevende technologieën. Zelfs over het design is nagedacht.

Geberit
Het merk Geberit heeft toiletten, toevoeren en afvoeren voor bad en/of douche in het assortiment, maar ook sifons voor wastafels.

Sphinx en Wisa
Bij Sphinx en Wisa bent u aan het goede adres voor douchebakken en baden.

Wij zijn een samenwerking aangegaan met leveranciers van sanitair. In de showrooms van onze leveranciers, bekijkt u zelf wat u zoekt op het gebied van nieuw sanitair. Maak een afspraak en wij laten u de mogelijkheden zien.

Hoe kan ik mijn gerenoveerde badkamer het beste onderhouden?
U wilt uw pas gerenoveerde badkamer natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Reinig uw badkamer regelmatig met de juiste schoonmaakproducten. Maak uw badkamer daarna helemaal droog. Zo blijft u een schone, glimmende badkamer houden.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel