• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel
Badkamer Renoveren in Voorschoten

Badkamer Renoveren in Voorschoten

Heeft u een mankement aan uw badkamer? Of bent u toe aan een renovatie van uw badkamer? Neem dan contact op met Barendse. We beschikken over installateurs met uitstekende vakkennis en verstand van zaken. Daarnaast hechten we veel waarde aan een uitgebreide service zodat u uiteindelijk het gewenste resultaat ontvangt.

Bij Barendse regelen we niet alleen een loodgieter voor u, maar ook een tegelzetter of stukadoor. Zo kunt u voor alle klussen bij ons terecht. Vraag nu vrijblijvend een gratis offerte aan voor uw badkamer in Voorschoten.

Inhoudsopgave

Ons aanbod aan badkamer werkzaamheden in Voorschoten

Bij Barendse hebben we een uitgebreid aanbod aan werkzaamheden die we uitvoeren op het gebied van badkamers:

Tegelwerk

Bent u toe aan nieuwe tegels? Of is uw tegelwerk verkleurd of gescheurd? We vervangen graag uw tegelwerk. U heeft zelf de mogelijkheid om nieuwe tegels uit te zoeken in de showroom van onze leverancier. Wanneer u nieuwe tegels heeft gevonden komt een medewerker van Barendse graag uw badkamer betegelen.

Plafond

Er kan schimmel ontstaan op uw plafond, waarschijnlijk door vocht. Laat uw aangetaste plafond vervangen door een vakman van Barendse. Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte voor het vervangen van uw plafond. Uw nieuwe plafond is gegarandeerd waterdicht.

Schilderwerk

Bent u toe aan een nieuwe kleur in uw badkamer? Een andere kleur zorgt voor een geheel nieuwe uitstraling. Laat het schilderwerk uitvoeren door een professional zoals Barendse. Uw badkamer ziet er na het schilderwerk gegarandeerd nieuw en fris uit.

Stukadoorswerk

Het aanbrengen van stukwerk is een vak apart en daarom vrij lastig om zelf te doen. De stukadoors van Barendse hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van stukwerk. Uw muren en plafonds zien er weer als nieuw uit na een laag stukwerk en kunnen weer jaren mee. Neem contact op met Barendse voor een vrijblijvende offerte voor uw stukwerk.

Douche

Heeft u momenteel een bad en wilt u graag een douche in uw badkamer? Of bent u toe aan een nieuwe douche? Bij Barendse heeft u de mogelijkheid uit vele producten zoals douchecabines, douchewanden, douchebakken, douchekranen, douchethermostaten, douchegoten en inloopdouches.

Een medewerker van Barendse stelt graag een badkamerschets voor u op.

Bad

Wilt u graag een bad in uw badkamer plaatsen? Of is uw bad toe aan vervanging? Bij Barendse heeft u de keuze uit diverse exemplaren en merken. U kunt een nieuw bad uitzoeken in de showroom van onze leverancier. Wanneer u een whirlpoolbad of een vrijstaande badkuip wilt, Barendse kan alles leveren.  

Wastafel

Bent u toe aan een nieuwe wastafel of moet uw huidige wastafel gerepareerd worden? Barendse biedt een breed aanbod aan wastafels aan. Deze kunt u zelf uitzoeken bij één van onze leveranciers. Een installateur van Barendse zorgt ervoor dat uw nieuwe wastafel geplaatst wordt. Heeft u een mankement aan uw wastafel? Dan komt de installateur dit voor u maken.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Huur een vakman in voor uw badkamer renovatie

Bent u niet meer tevreden over uw badkamer? Het renoveren van uw badkamer is een flinke klus waarbij ingewikkelde werkzaamheden komen kijken. Laat de renovatie van uw badkamer daarom ook over een een professioneel bedrijf in Voorschoten.

Installateurs van Barendse beschikken over veel vakkennis en hebben jarenlange ervaring. Zo weet u zeker dat uw badkamer op een efficiënte manier gerenoveerd wordt.

Een snelle en professionele aanpak

wastafel

wastafel

Renoveren badkamer, bij Barendse hebben we er al jaren ervaring mee. Het is een lastig klusje om zelf uit te voeren, tenzij u heel handig bent. Voor de installateurs van Barendse is het zo geregeld. Al onze medewerkers beschikken over de vereiste diploma’s waardoor ze op een professionele manier werken. Daarnaast werken onze installateurs ook snel, voor u het weet kunt u weer gebruik maken van uw badkamer.

24 Maanden garantie

Wanneer uw badkamer gerenoveerd wordt door Barendse hoeft u zich geen zorgen te maken over garantie. Vanuit Barendse bieden we u een garantie van 24 maanden op onze werkzaamheden en op de materialen die we gebruiken tijdens uw badkamer installatie.

Erkend en gecertificeerd

Bij Barendse wordt er conform de geldende ARBO-normen gewerkt. Al ons personeel, onze processen en onze materialen voldoen aan de verschillende kwaliteitseisen. We zijn in het bezit van de onderstaande certificaten:

 • VCA*
 • Kiwa

We zijn ook aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven): Barendse is opgenomen in het erkenningsregister omdat het beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
 • Uneto-VNI: Dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

De vele pluspunten van Barendse

Barendse is een echt familiebedrijf en is opgericht in 1961. Vandaag de dag staat de derde generatie aan het hoofd van het bedrijf. We hechten veel waarde aan kwaliteit en klantvriendelijkheid. Maar Barendse heeft nog meer pluspunten:

 • We hebben al meer dan 50 jaar ervaring.
 • Barendse is de partner op het gebied van badkamer werkzaamheden in Voorschoten.
 • We maken een badkamerschets voor uw badkamerrenovatie.
 • Onze medewerkers zijn professionals.
 • Persoonlijke service staat bij ons voorop.
 • We bieden een jarenlange garantie op onze werkzaamheden en materialen
 • Ons werk is gegarandeerd van uitstekende kwaliteit.

Vanaf het begin van onze werkzaamheden tot het einde hoeft u zich niet druk te maken. Alle activiteiten en bijkomende zaken worden geregeld door de medewerkers van Barendse. Onze professionals hebben zeer veel ervaring met badkamer tegelen, renovatie badkamer en badkamer installatie.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Barendse op 071-5233239. U kunt ons 24/7 bereiken per telefoon of e-mail.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

De kosten van uw badkamerrenovatie zijn geheel afhankelijk van de werkzaamheden. Bij Barendse maken we altijd een persoonlijke offerte voor u. Heeft u bepaalde wensen? We horen deze graag zodat we dit kunnen verwerken in de offerte.

Neem ten eerste contact op met ons, samen maken we een afspraak. Een installateur komt persoonlijk bij u langs. Hij bekijkt welke werkzaamheden er moeten gebeuren en luistert graag naar uw wensen.

Vervolgens wordt de offerte opgemaakt door Barendse. Het duurt 1 tot 10 werkdagen voordat u de offerte ontvangt. Dit is afhankelijk van de grootte van de klus.

De offerte die u krijgt toegestuurd omvat:

 • Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheden
 • De uiteindelijke prijs
 • De algemene voorwaarden

Heeft u de offerte uitgebreid doorgelezen? Zodra u akkoord gaat met de offerte kunt u deze via de e-mail bevestigen aan Barendse. U kunt dit ook via de post doen, een antwoordenvelop zit bijgesloten bij de offerte.

Vraag en antwoord over badkamer renovatie Voorschoten

Welke werkzaamheden voert Barendse uit op het gebied van badkamer renovatie?

Installatiebedrijf Barendse is in staat om de complete renovatie van uw sanitair te verzorgen. Zo hebben we stukadoor, tegelzetters, timmermannen en schilders in dienst.

Leveren jullie ook producten van bekende merken?

Uiteraard leveren we producten van bekende merken. Sterker nog, we verkopen alleen A-merken van de beste kwaliteit. De merken die we verkopen zijn Grohe, Geberit, Sphinx en Wisa.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel