• Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Laat Barendse Uw Badkamer Renoveren in Oegstgeest

badkamer renovatie

badkamer renovatie

Moet uw badkamer onderhouden worden, of is het toe aan badkamer renovatie en reparatie? Schakel een installateur in van Barendse. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en wij vinden het belangrijk dat het resultaat precies zo is, zoals u wenst.

Barendse regelt niet alleen de loodgieter, maar ook de tegelzetter en de stukadoor. Vraag vrijblijvend een gratis badkamerschets aan voor uw badkamer renovatie in Oegstgeest.

Inhoudsopgave

Al onze badkamer diensten in Oegstgeest op een rij

Hieronder vindt u alle werkzaamheden die wij verrichten op het gebied van badkamers:

Tegelwerk

tegel werk

Tegelwerk

Is uw tegelwerk niet meer mooi wit en een beetje grauw? Wij vervangen graag het tegelwerk in uw badkamer in Oegstgeest. In de showroom van onze leverancier kiest u uw nieuwe tegels uit voor de vloer en muren. Heeft u mooie tegels gevonden? Badkamer betegelen doet Barendse zeer vakkundig.

Plafond

Stucwerk

Plafond

Door vocht wordt het plafond in uw badkamer mogelijk aangetast. Is uw plafond aan vervanging toe? Voor alle werkzaamheden aan uw plafond neemt u contact op met Barendse voor een vrijblijvende gratis offerte. Wanneer uw badkamerplafond vervangen is, is deze gegarandeerd waterdicht.

Schilderwerk

schilderwerk badkamer

Schilderwerk

Voor een nieuwe, frisse en 100% waterdichte badkamer, laat u het schilderwerk aan Barendse over. Een schilderbeurt geeft uw badkamer een mooie uitstraling.

Stukadoorswerk

stukadoorswerk badkamer

Stukadoorswerk

Bij stukwerk is het belangrijk dat dit goed en strak aangebracht wordt door een vakman van Barendse. Wilt u uw muren en plafonds voorzien van een nieuwe afwerklaag van stukwerk? Schakel dan een stukadoor in van Barendse, want deze heeft jarenlange ervaring en zorgt voor de perfecte afwerking.

Douche

douche

Douche

Barendse biedt u veel mogelijkheden op het gebied van douches. Wij verzorgen in Oegstgeest douchekranen, douchethermostaten, douchebakken, douchecabines, douchewanden, douchegoten en inloopdouches

Wij maken graag een badkamerschets naar uw wensen voor u.

Bad

bad plaatsen

Bad

Wilt u een nieuw bad in uw badkamer plaatsen? Wij bieden u alleen modellen van de beste merken onder de baden. In de showroom van onze leverancier maakt u uw keuze uit het uitgebreide assortiment. Van ligbaden tot hoekbaden en bubbelbaden. Bij Barendse bent u aan het goede adres.

Wastafel

wastafel

Wastafel

Wilt u een nieuwe wastafel laten plaatsen of moet uw wastafel gerepareerd worden? De wastafel is een blikvanger van uw badkamer. Wij helpen u graag een passende wastafel voor uw badkamer uitzoeken. Voor het uitzoeken van een wastafel bent u welkom in de showroom van één van onze leveranciers.

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Laat uw renovatie badkamer uitvoeren door een professional

Wilt u de perfecte badkamer hebben in Oegstgeest? Een badkamerrenovatie vereist bepaalde precisie en vakbekwaamheid. Laat uw badkamer renoveren door een installateur van Barendse, zij beschikken over de juiste expertise.

Een snelle en vakkundige werkwijze
Door onze jarenlange ervaring met het renoveren badkamer, is het renoveren van uw badkamer een fluitje van een cent voor ons. Wij realiseren uw badkamer tegelen snel en vakkundig. Wij weten precies met welke gereedschappen en materialen wij tot het meest perfecte eindresultaat.

Alles naar uw wens
Wij overleggen vooraf uitgebreid alle mogelijkheden en wensen in uw badkamer. Daarnaast maken wij ook een badkamerschets zodat u altijd een beeld heeft van het uiteindelijk resultaat. Wij zorgen dat alles naar uw wens is.

De nieuwste technieken
Installatiebedrijf Barendse maakt altijd gebruik van de nieuwste technieken en technologieën. Deze nieuwste werkwijze passen wij toe bij de badkamer installatie in Oegstgeest.

Transparantie en duidelijke afspraken
Een speciale verzekering? Die heeft u bij ons niet nodig. Wij doen niet aan addertjes onder het gras en kleine lettertjes. Met ons maakt u duidelijke en transparante afspraken.

24 Maanden garantie
Wij bieden u 24 maanden garantie op op onze afwerking en materialen die wij toepassen bij uw badkamer installatie.

Erkend en gecertificeerd
Barendse werkt volgens de geldende ARBO-normen. Onze medewerkers, processen en producten voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Barendse is in het bezit van de volgende certificaten:

 • VCA*
 • Kiwa

Wij zijn tevens aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 • SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven): Barendse is opgenomen in het erkenningsregister omdat het beschikt over voldoende vakbekwaamheid en over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.
 • Uneto-VNI: Dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Kies voor Barendse

 • Barendse is er voor grote en kleine klussen aan uw badkamer in Oegstgeest.
 • Voor elke klant leveren wij maatwerk bij badkamerrenovatie.
 • Wij bieden kwaliteitswerk en een verbluffend eindresultaat.
 • Wij hebben vakkundige en vriendelijk personeel.
 • We hebben persoonlijke aandacht voor u.
 • U heeft bij ons altijd garantie op afwerkingen en producten.
 • Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring.

Barendse is een familie bedrijf wat is opgericht in 1961. Wij hebben al jarenlange ervaring en verwachten dat ook van onze werknemers. Dankzij hun expertise is het voor ons mogelijk om kwaliteitswerk van het hoogste niveau te leveren.

Wij vinden persoonlijke aandacht voor u belangrijk, want iedere klant is uniek. Voor vragen of meer informatie neemt u contact met ons op via 071 – 5 233 239. Wij 24/7 te bereiken via telefoon of e-mail.

Tijdens het gehele renovatie proces wordt u volledig ontzorgd. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij regelen alle werkzaamheden en bijkomende zaken. Ons vakkundig personeel heeft ervaring met badkamer tegelen, renovatie badkamer en badkamer installatie.

De garantie op onze materialen loopt soms wel op tot wel 20 jaar, daarnaast krijgt u in ieder geval altijd 24 maanden garantie.

Badkamer renoveren in Oegstgeest? Vraag een gratis offerte aan

Uw badkamerrenovatie, wat voor kosten komen daarbij kijken? Dit ligt aan de werkzaamheden die Barendse moet gaan uitvoeren. Wij maken altijd een offerte op maat voor u.

U belt en wij maken een afspraak. Een installateur komt bij u kijken welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. Daarna maakt Barendse een offerte. Dit kan 1 tot 10 werkdagen duren, afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden.

Hierna krijgt u de offerte opgestuurd. Deze bevat:

 • een specifieke omschrijving van de werkzaamheden die gedaan moeten worden.
 • de offerte prijs
 • de algemene voorwaarden volgens de brancheorganisatie

Gaat u akkoord met onze offerte, dan dient u deze via de e-mail te bevestigen of via de antwoordenveloppe. Gelijk maken wij een afspraak om de geplande werkzaamheden uit te gaan voeren. Op de geplande dag staat de installateur bij u voor de deur zoals afgesproken.

Ontvang een Op Maat Gemaakte Offerte. GRATIS!

100% op maat gemaakt en geheel vrijblijvend

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Daarom Barendse Leiden

 • Sinds 1961 (Ruim 50 jaar)
 • 3e Generatie Familiebedrijf
 • A-kwaliteit Materialen
 • Lokaal Aanwezig in Regio Leiden
 • Landelijk Erkend Personeel

Veelgestelde vragen

Wat doet Barendse precies op het gebied van onderhoud en badkamer renovatie?
Ons installatiebedrijf verzorgt de volledige renovatie van uw sanitair. Wij regelen een stukadoor, een tegelzetter, een timmerman en zelfs een schilder.

Welke merken sanitair levert Barendse?
Bij ons vindt u alleen A-merken van de beste kwaliteit. Wij maken gebruik van de merken Grohe, Geberit, Sphinx en Wisa.

Hoe kan ik het beste mijn gerenoveerde badkamer onderhouden?
U wilt uw nieuwe badkamer zo lang mogelijk mooi houden. Reinig uw badkamer regelmatig met de juiste schoonmaakproducten. Zorg er ook voor dat u uw badkamer helemaal droog maakt. Zo blijft u een schone, glimmende badkamer houden.